piątek za to mi średnio będzie pasował, następny piątek to już w ogóle. dawno waszych mord'ek nie widziałem dlatego wnoszę o termin inny niż piątek
TORUŃ – spotkania regionalne
weź mój też tak odpimpuj :p nie wiem dlaczego, ale (chyba) początkowa animacja mi nie działa??
piątek za to mi średnio będzie pasował, następny piątek to już w ogóle. dawno waszych mord'ek nie widziałem dlatego wnoszę o termin inny niż piątek
spoko, wpadnie ktoś jeszcze? czy spot we 2?
Środa to może i ja się zjawię:P
spoko spoko
za godzinę lecę do Wawy ale chyba spokojnie powinienem się wyrobić
Czyli wstępnie Plaza 20 ostatnie możliwe piętro?
PHM teraz znika autem na jakiś okres coś mi się zdaje?:D
tylko CI się zdaje 
Puki co jeszcze z autem jestem. Ale mam troche zajęć i narazie słabo stoje z czasem niestety.
a jednak dziś odpadam

czyli po spocie?
PHM jak wrażenia?? Bo doszył mnie słuchy o v12??:P Nawet dziś widziałem na podgórzu czarne:P
jak cos Rafał umowilem sie z ziomkiem na piatek. dostosuje sie do godziny do Ciebie
kto by mogł ze mna w piątek jechac obejrzec madzie do wloclawka ? jakos w godzinach popoludniowych.
trzydziech Ty pewnie nie dasz rady co ?
kto by mogł ze mna w piątek jechac obejrzec madzie do wloclawka ? jakos w godzinach popoludniowych.
trzydziech Ty pewnie nie dasz rady co ?
W piatek to przed 7 rano albo po 20-21
Pojecie weekend w tym miesiacu nie wystepuje 
by Tapatalk
by Tapatalk
trzydziech napisał(a):W piatek to przed 7 rano albo po 20-21Pojecie weekend w tym miesiacu nie wystepuje
by Tapatalk
no szkoda.
Rafał sorry ze mieszam ale koles przelozyl to na niedziele.. dopiero w niedziele bede jechac. bo jutro dopiero z niemiec wraca cos mu sie przedluzylo....piszesz sie i tak na to zeby jechac zobaczyc ja ze mna ?
Rafał jak widziałeś czarne to własnie to
i nie V12 a V8 4.2l
samochód marzenie coś przepięknego wręcz..... 

A to przepraszam za pomyłkę ale autko zacne, sam dźwięk już powodował gęsią skórkę:D