Polecane gry komputerowe
Ja już instaluje i właśnie zbieram się gdzieś kupić grę 
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Mają wątek do WOT to dlaczego mamy nie mieć do D3
Jeżeli ktoś chętny do gry dziś wieczorem to ja będę ok 23 po pracy online 
Oddam 2 kody do wersji Demo aby ktoś sobie testował przed kupnem.
Teraz tylko zastanawiam się co trzeba podać aby dodać się do friendsów w grze
Edit:
Już widzę, jak coś mój BattelTAG to: cbr#1767
Oddam 2 kody do wersji Demo aby ktoś sobie testował przed kupnem.
Teraz tylko zastanawiam się co trzeba podać aby dodać się do friendsów w grze
Edit:
Już widzę, jak coś mój BattelTAG to: cbr#1767
-
2+2=5
miłej straty pieniędzy na gre którą przechodzi się w godzine czasu, i która nie ma nic innego do zaoferowania
tym czasem juz nie długo wyjdzie War Thunder: World of planes(gra f2p z możliwością kupienia samolotów i konta premium jak w world of tanks)a i nie mylić z World of Warplanes
Tera onlie(abonament jak World of Warcraft, z tym że tańszy i gra ogólnie ładniejsza i ma w sobie więcej akcji)
no i sam ost jest świetny(to samo moge powiedzieć o WoP)
tym czasem juz nie długo wyjdzie War Thunder: World of planes(gra f2p z możliwością kupienia samolotów i konta premium jak w world of tanks)a i nie mylić z World of Warplanes
Tera onlie(abonament jak World of Warcraft, z tym że tańszy i gra ogólnie ładniejsza i ma w sobie więcej akcji)
no i sam ost jest świetny(to samo moge powiedzieć o WoP)
-
Tsuda
Kod zaraz na PW wyślę, pobierasz standardową grę:
http://eu.media.battle.net.edgesuite.ne ... loader.exe
Tylko na tym kodzie masz uprawnienia do demo.
http://eu.media.battle.net.edgesuite.ne ... loader.exe
Tylko na tym kodzie masz uprawnienia do demo.
-
2+2=5
Na razie to ściągasz grę 
-
2+2=5
Nie grałem w jedynkę ani dwójkę (mimo tego, że znajomi polecali), trójce jednak postanowiłem dać szansę. Przyznam, że trochę z powodu tego całego "halo" wokół gry
no i z ciekawości chciałem sprawdzić na co to tak wszyscy czekają od tyyylu lat, nakręciłem się także czytając ostatnimi dniami fora z wyposzczonymi graczami którzy strasznie przeżywają wyjście tej gry i dosłownie odliczali godziny 
(ps. Dziś na forach czytałem co się działo podczas nocnych premier i jak ludzie walczyli o to by kupić swój wymarzony egzemplarz... Masakra! Stawiam, że będzie to najlepiej sprzedająca się gra...)
Jako, że ja byłem ciekaw gry ale nie napalony na nią – wróciłem sobie dziś z nocki, ok 10 pojechałem na luzie do Empiku, kupiłem mój egzemplarz (zaleta małej mieściny
– spokojnie sobie stało kilka pudełek na półce), wróciłem do domu i po chwili zastanowienia czy iść spać czy dać 10 minut grze, postanowiłem pograć...
.... no i co tu dużo mówić... ku**a.. już 16:30
za chwilę do pracy, a zeszła nocka jeszcze nie odespana...
Najlepsze jest to że ogólnie nie gram prawie wcale, a ostatnia gra której poświęciłem więcej niż 2 godziny był... Dungeon keeper (z 10 lat temu)...
no nic idę zabijać dalej

(ps. Dziś na forach czytałem co się działo podczas nocnych premier i jak ludzie walczyli o to by kupić swój wymarzony egzemplarz... Masakra! Stawiam, że będzie to najlepiej sprzedająca się gra...)
Jako, że ja byłem ciekaw gry ale nie napalony na nią – wróciłem sobie dziś z nocki, ok 10 pojechałem na luzie do Empiku, kupiłem mój egzemplarz (zaleta małej mieściny
.... no i co tu dużo mówić... ku**a.. już 16:30
Najlepsze jest to że ogólnie nie gram prawie wcale, a ostatnia gra której poświęciłem więcej niż 2 godziny był... Dungeon keeper (z 10 lat temu)...
no nic idę zabijać dalej

- Od: 14 wrz 2006, 08:48
- Auto: Była Mazda mx3, jest Alfa Romeo 156
No takie są wady gier, zabijają czas, w sumie można zaliczyć czasem też to do zalet, tylko żeby gra nie przesłoniła Wam życia chłopaki 
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Wcale się nie przejmuję, też sobie myślę, że zagram w nią, jak dorwe od Pawła, chociaż pewnie to będzie za kilka miesięcy dopiero
Martwię się tylko o zdrowie, tyle się słyszy teraz o uzależnieniach od gier. 
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
A ja bez żadnego problemu znowu się zalogowałem 
-
2+2=5
Justyska ciesz się ze w wowa nie gra to dopiero pożeracz czasu i uzależniacz
.
Logowanie mam bez problemu ale żeby pograć to czasu brak :/
Popatrzę katem na młodego jak pyka

Logowanie mam bez problemu ale żeby pograć to czasu brak :/
Popatrzę katem na młodego jak pyka
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
podczas instalacji próbuję wpisać ten klucz w battlenecie i ciągle wyskakuje błąd
Wystąpił błąd.
Klucz gry, który wpisałeś/aś nie może zostać wykorzystany. Spróbuj ponownie. Możesz także wykorzystać ten klucz dla innego regionu zmieniając początkowy element adresu URL www.battle.net URL (np. „eu.battle.net"). Możesz go również wykorzystać dla innego konta Battle.net.