acha,nie mogę dostać czarnych wkrętów z szerokim łbem
  i wiertełkiem,ale w budowlanych są ocynk,także trochę ciepła,oleju i zaoksyduję to co widać i nie trzeba szukać czarnych specjalniewww.mazdaspeed.pl

i wiertełkiem,ale w budowlanych są ocynk,także trochę ciepła,oleju i zaoksyduję to co widać i nie trzeba szukać czarnych specjalnie

teraz będą3 drożne,także co do nadkoli po 40 zł,wcale nie jest tak źle i strasznie,,,,druga strona poszła też poprawnie,jedynie lekko trzeba było poszerzyć nacięcie na sprężynę,także przy okazji konserwacja poprawiona,macie możliwość to looknijcie na styk progu i płyty podłogowej-ten rant gdzie się wstawia lewarek-często jest odrapany z konserwacji-warto poprawić
ravalski napisał(a):nadkoli z filcu

Yard napisał(a):Widać to w łazienkach przy kabinach prysznicowych czy wannach,

Mr.Jabu napisał(a):Tak samo zrobiłem w moim poprzednim aucie i taki właśnie był skutek. Uciapanie tego wkręta w farbie na nic się zdało. Dokładnie tak samo lewa i prawa strona. Jedna zima wystarczyła.
ravalski napisał(a):Ja natomiast zamierzam dospawać migomatem kilka blaszek do tegoż rantu które dobrze zakonserwuję

Yard napisał(a):Zdecydowanie inne blachy i ich zabezpieczenia.

nie ma jakiegoś kleju a'la żywiczny lub coś żeby np przykleić takie nadkole z plastiku po wcześniejszym oczyszczeniu i zabezpieczeniu ?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości