Uśmiech Mazdy dla Dzieciaków 2012

Zapisy, wydarzenia, akcje społeczne i konkursy, czyli społeczność MazdaSpeed w akcji.
PostTen post został usunięty przez nell8 13 maja 2012, 01:12.
Powód: double

Postprzez Waldek91 » 13 maja 2012, 16:25

Od siebie dodam że uśmiech Mazdy dla dzieciaków wysłałem na konto :)
Forumowicz

Od: 24 sty 2011, 20:18
Auto: Mazda 6 GH 2.0 MZR 147KM PB 2008r. kolor 35J

Postprzez riśta » 14 maja 2012, 12:03

Nell8 i Lulka brawo dziewczyny <jupi> jednak zasadne jest powiedzenie "gdzie diabeł nie może, tam babę pośle" ;) <diabełek>

Martwi mnie jednak ilość postów... impreza tuż, tuż a niewiele osób zabiera głos :|
Brak pomysłów, chęci działania czy o co chodzi ?? <zawstydzony>
Żywię jednak głęboką nadzieję, że większość z nas (tak jak ja) mimo wszystko działa w tym temacie.

Grill załatwiony – jeszcze nie wiem kto będzie pełnił zaszczytną funkcję grillmena... najprawdopodobniej znowu Paweł ale to się okaże,

Ścianka wspinaczkowa – jeszcze nic nie wiem, muszę przycisnąć Karolę, ostatnio rzadko się z nią widuję ale na dniach zamierzam tę kwestię ustalić,

Karola i kilku ziomków do zabaw z dzieciakami – będą, więc mini tenis i jakieś zabawy ruchowe zapewnione.

W zeszłym roku kupiłyśmy z nell8 farbki do malowania buziek, myślę, że nic im się nie stało (sprawdzę to jeszcze) i mam nadzieję, że dadzą się jeszcze wykorzystać. Nataszka (malowała dzieciakom buźki) wstępnie zadeklarowała swój udział ale na wszelki wypadek zapytam – czy w naszym gronie jest (choć minimalnie bardziej ode mnie) utalentowana plastycznie osoba ;) ??
Z tego co pamiętam Amroz pisał o jakiś dziewczynach, chętnych do pomocy – aktualne?

Zastanawiałam się nad zorganizowaniem toru przeszkód dla dzieciaków, niezbędny ku temu sprzęt mogłabym pożyczyć ze Szkoły Tenisa, poza tym Lulka też wspominała coś o pachołkach.

Czy wiadomo już jakie atrakcje szykują motocykliści?

pozdro 4 all
"Życie nie jest mierzone ilością oddechów jakie bierzemy ale momentami i miejscami, które zapierają nam dech w piersiach."
Klubowicz

Od: 20 maja 2011, 11:40

Postprzez AmRoZ » 14 maja 2012, 13:16

Tak jeśli chodzi o dziewczyny lub dziewczynę z mojej strony dalej aktualne jak najbardziej, wpadną pomogą,

Maćku co z watą cukrową?

Lulka co z balonami i helem ? :D
Obrazek
Forumowicz

Od: 30 kwi 2008, 13:28
Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'

Postprzez Szalotka » 14 maja 2012, 13:24

AmRoZ napisał(a):Maćku co z watą cukrową?

Gościa pod parkiem nie było w weekend. Dziwić się nie ma co bo pogoda w weekend była sami wiecie jaka :( Jak go przyczaję to dam znać. Z okna domu też widzę czy jest czy nie ;)
Szalotka

Postprzez Mazd Max » 14 maja 2012, 14:57

A czy ktoś wie coś na temat plakatu? Czy jest robiony? A jesli jest to na kiedy będzie plik? :>
Bo w drukarni nie jest tak jak w piekarni że wsadzi, wyjmie i jest placek <faja>
Jak się nie wstrzelimy w wolny termin na maszynie to może być kiszka Miki <dupa>
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY

Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Forumowicz

Od: 10 sty 2008, 11:47
Auto: Biała Dama GH
wcześniej BJ, GY oraz GG

Postprzez kacha » 14 maja 2012, 20:15

Włączając się do tematu. Mam zestaw do badmintona i frisbee.
Zapewniam też obsługę fotoreporterską ze swojej strony :D
A czy ktoś już myślał do czego konkretnie będzie służyć nam ta hala sportowa?
Piłka nożna? Jakieś inne gry? Może zorganizować jakieś zawody sportowe? (pamiętam że za moich czasów dzieciaki bardzo to lubiły, ale od tego czasu mogło się trochę pozmieniać ;) )
Forumowicz

Od: 7 kwi 2011, 15:36
Auto: Hyundai i30
MZ TS 250/1 30-letnia

Postprzez nell8 » 14 maja 2012, 20:31

kacha napisał(a):A czy ktoś już myślał do czego konkretnie będzie służyć nam ta hala sportowa?

Tak jak w zeszłym roku będzie mecz reprezentacji Dzieciaków vs MazdaSpeed :D
Forumowicz

Od: 22 kwi 2009, 14:12
Auto: 323f BA + MX-5 NAfl :D

Postprzez AmRoZ » 14 maja 2012, 21:14

Każda pomoc jest ważna, każda funkcja na imprezie wskazana :) ... im więcej zdjęć tym lepiej więc zapraszamy serdecznie,

UWAGA: aktualizacja wpłat na 1-wszej stronie w 2 poście ...

Czekamy na więcej ;)

Nell czekam na info w dniu jutrzejszym w sprawie potencjalnych zespołów o możliwość rozstawienia ich tam żeby mogli dla nas zagrać jeśli będzie zgoda uruchomie kontakty na fejsie i może kilka zespołów uda się zwerbować ;) na akcję
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Lulka » 15 maja 2012, 07:30

wielkie ogromniaste podziękowania dla Lukiasa i ekipy z Lubelszczyzny za paczkę z maskotkami i słodyczami która wczoraj dotarła do mnie :D Dzieciaki na pewno będą bardzo zadowolone :D

fajnie że jako klub potrafimy się tak łączyć :D oby więcej takich miłych gestów :D

o balonikach będę miała info dziś do wieczora :D
Forumowicz

Od: 26 lut 2008, 01:19
Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez AmRoZ » 15 maja 2012, 08:18

Lulka zrób zdjęcia :) pochwalimy się na fejsie :D
Obrazek
Forumowicz

Postprzez mcmorik » 15 maja 2012, 13:53

moi drodzy pytanie bo wczesniej bylo napisane ze kolumny nie robimy z przewozem dzieciakow czy cos ustalone innego z transporte? czy ktos cos sie dowiadywal ?
i jak moi drodzy z ta straza robimy bo nie dostalem odpowiedzi czy tam sa warunki ... i czy probowac latwic ... w konstancinie boo to tez nei bedzie takie hopsiup ;)
Forumowicz

Od: 23 mar 2009, 01:13
Auto: mazda 6 2.0 benzyna

Postprzez Szalotka » 15 maja 2012, 14:14

mcmorik napisał(a):moi drodzy pytanie bo wczesniej bylo napisane ze kolumny nie robimy z przewozem dzieciakow czy cos ustalone innego z transporte? czy ktos cos sie dowiadywal ?

Kamil, proszę Cię oprzytomnij trochę ;) :)

mcmorik napisał(a):ok to ja po niedzieli załatwię/ustalę sprawę transportu dzieciaków na miejsce ;)
AmRoZ napisał(a):Uważam że autobus trzeba zaklepać raz nie wiadomo ile mazd przyjedzie, dwa nie wiadomo czy wszystkich pomieścimy, trzy nie wiadomo jak potem miałyby wracać więc lepiej mieć autobus i lepiej wszystkich zapakować do autobusu do konstancina i do domu dziecka w drodze powrotnej tak myślę będzie najrozsądniej a skoro nie ma policji to będzie mniej problemu z kolumną bo tylko 1 pojazd trzeba będzie eskortować a nie 20-scia

Klub Shadow będzie na Jaktorowskiej o 9.30 :)
Im więcej Mazd tam się zjawi tym jeszcze lepiej. W przypadku gdy będzie autokar to wiadomo że część poleci od razu na Konstancin a część pewnie pojedzie razem z dzieciakami i motocyklistami z Jaktorowskiej :)

Co do autokarów to się złapałem za głowę jeśli chodzi o ceny. Za wynajem 50-60 osobowego trzeba być przygotowanym w tym okresie i w tych godzinach na kwotę 900 – 1200 zł + 8% VAT. Nikt nie patrzy że to dla Domu Dziecka. A obdzwoniłem chyba z 10 firm.
Ja osobiście mam możliwość załatwienia takiego wozu za 400 zł. Jak dobrze pokręcę to może na 350 się uda i bez podatku ale szczerze powiem że chciałbym tego uniknąć żeby pózniej nie słuchać że miałem jakiś profit z tego, dlatego jeśli ktoś ma możliwość i jakieś lepsze wejscia w transporty to działajcie, pytajcie. Może ze dwa, trzy busy o mniejszej liczebności.
Szalotka

Postprzez riśta » 15 maja 2012, 15:20

Przed chwilą dostałam telefon w sprawie ścianki wspinaczkowej... na 99% będzie i to w dodatku za darmo.
1% zależy od jutrzejszej rozmowy Karoli <czarodziej> z drugim władcą ścianki ale jestem dobrej myśli :D
W dodatku zastanawiają się nad dodatkowymi atrakcjami <rotfl> więcej info jutro.

Mam tylko jedną prośbę, chłopaki od ścianki 3 czerwca mają następną imprezę i pewnie przyda się im pomoc w szybkim demontażu – mam nadzieję, że możemy na Was liczyć??
Ostatnio edytowano 15 maja 2012, 16:13 przez riśta, łącznie edytowano 1 raz
"Życie nie jest mierzone ilością oddechów jakie bierzemy ale momentami i miejscami, które zapierają nam dech w piersiach."
Klubowicz

Postprzez AmRoZ » 15 maja 2012, 15:49

Baaaaaaaaa wystarczy że maciek się zacznie wspinać i sama się złoży buhahahahaha
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Szalotka » 15 maja 2012, 15:54

AmRoZ napisał(a):Baaaaaaaaa wystarczy że maciek się zacznie wspinać i sama się złoży buhahahahaha

Wchodzę w to :D
Szalotka

Postprzez riśta » 15 maja 2012, 16:10

gromaciek napisał(a):
AmRoZ napisał(a):Baaaaaaaaa wystarczy że maciek się zacznie wspinać i sama się złoży buhahahahaha

Wchodzę w to :D

chłopaki <cisza> ale chodzi o to by po złożeniu nadawała się do dalszego użytku :P
Klubowicz

Postprzez mcmorik » 15 maja 2012, 17:07

Macku przecież wlaśnie chodziło mi o wypowiedz Andrzeja :P wiec spoko. A że ostatnio troche baluje <diabełek> to juz na forum nie musisz pisac ;) zebym oprzytomnial <lol> ode mnie wezmę ten nasz mały służbowy busik będzie ale on na 7dzieci więc sobie mysle ze trzeba będzie jakiegoś busa załatwić jeszcze a co sie nie zmieści upchnie się w mazde ;) wkoncu mam combi <lol>

a jak Maciek za ciezki <diabełek> na składanie ścianki to może ja albo andrzej :P wejdziemy
heee spoko ale chłopakom sie pomoże w złożeniu :D
Forumowicz

Od: 23 mar 2009, 01:13
Auto: mazda 6 2.0 benzyna

Postprzez Szalotka » 15 maja 2012, 17:57

mcmorik napisał(a):A że ostatnio troche baluje <diabełek> to juz na forum nie musisz pisac ;)

To gdzie tak tańcujesz ? :D

mcmorik napisał(a): ode mnie wezmę ten nasz mały służbowy busik będzie ale on na 7dzieci więc sobie mysle ze trzeba będzie jakiegoś busa załatwić

Przynajmniej 30 osobowego jeśli miałby być jeden oprócz tego, którego możesz ogarnąć :)
Szalotka

Postprzez AmRoZ » 15 maja 2012, 17:59

Kamil a jedna z dziewczyn z ośrodka deklarowała się na fejsie że jeszcze jakiegoś busika może zorganizować nie wiem czy chodzi o tego o którym mówisz czy innego jeszcze ... do tego jeśli trzeba będzie potrzeba to mogę zadzwonić do Artura od busa co rok temu może będzie miał wolnego jednego dla nas ...
Obrazek
Forumowicz