Boks – temat zbiorczy
Tomek6 napisał(a): Nie będziemy wróżkami chłopaki
ja będę....
Radex napisał(a):choć chyba walka jest ustawiona i Sapp przyaktorzy jakiś nokaut
co prawda nie było nokautu ale walka była ustawiona
Ostatnio edytowano 12 maja 2012, 23:54 przez Radex, łącznie edytowano 1 raz
ADHD napisał(a):MAMY TO
Dominator napisał(a):Ustawione niestety.
a to taki "mały" minus, który dało się wyczuć/zauważyć.
Niestety z walkami Pudziana w tej klasie może już tak być.
Z drugiej strony mam nadzieję, że jego ogromna siła jednak wygrała tę walkę.
Ustawione czy nie ustawione to tego nikt sie nie dowie. Tak można spekulować przy każdej walce, która się kończy szybciej niż zaczęła. Z tego co się orientuję to nikt nigdy nie lubi przegrywać
Mimo wszystko szacun dla rywala Pudziana. Przynajmniej jeden potrafił się zachować po walce
ps.
Strzał Khalidova to było coś
Mimo wszystko szacun dla rywala Pudziana. Przynajmniej jeden potrafił się zachować po walce

ps.
Strzał Khalidova to było coś

-
Szalotka
nie chodzi o to że się szybko skończyła tylko o zachowanie Sappa który nie wyprowadzał żadnych ciosów bo chyba bał się że jeszcze trafi Pudziana. udawał że się niby broni (nie)przyjmując ciosy.gromaciek napisał(a):. Tak można spekulować przy każdej walce, która się kończy szybciej niż zaczęła.
Sapp po prostu wyszedł na ring żeby dostać kilka cepów i skończyć walkę.
podejrzewam że gdyby walczył jak należy to Pudzian miał by ciężko.
walka była ewidentnie USTAWIONA, a jak ktoś tego nie widzi to brak mi słów

Radex napisał(a):walka była ewidentnie USTAWIONA, a jak ktoś tego nie widzi to brak mi słów
Jak mi sztab Pudziana wyśle maila że dostaje nową M6 z silnikiem benzynowym tylko za to że przyjme cios to kładę się od razu na matę. W rozliczeniu oddam Skodę bo moje stare M6 zostaje
Jak zaproponuja mi diesla za moje M6 to bedę walczył

-
Szalotka
Najlepsza walka byla tego CIPAO gosc powymiatal z tak wielka kontuzja...

Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
Trochę śmieszą mnie eksperckie donosy o ustawionej walce itp, ptd 
radzi89 napisał(a):Trochę śmieszą mnie eksperckie donosy o ustawionej walce itp, ptd
a mnie śmieszą "eksperci od MMA" którzy widząc Boba Sappa kurczącego się jak małe dziecko, uciekającego przed Pudzien, nie wyprowadzającego ŻADNYCH ciosów (edit: sory, był może jeden fejkowy cios), nieporadnie nie-blokującego ciosy i czekającego na ciosy twierdzą że wszystko było w porządku.
to jest kawał chłopa, gdyby walczył to chociaż próbował by się stawić Pudzianowi i odpierać ataki.
nie wiem jak można takie coś łykać jak młody pelikan.
s i w y napisał(a):przyjechał dla kasy i ot tyle
dokładnie, nie wiem jak ślepym trzeba być żeby nie widzieć że walka miała tylko i wyłącznie na celu wypromowanie KSW a co za tym idzie zgarnięcie jeszcze większej kasy. dodatkowo musieli reanimować gwiazdę "Pudziana" bo ostatnio nie poszło mu za dobrze (a jak znowu przegra to ciężko o dobrego show-mana który poddźwignie oglądalność. w tym celu została zrobiona cała wcześniejsza szopka medialna przez Sappa, który ostatecznie jako ten zły bohaterm show miał przegrać.
widocznie niektórzy mają już nieźle wyprany mózg przez telewizję że przyzwyczaili się do takiego stanu rzeczy i nie widzą w tym nic złego.
niedługo będzie u nas druga ameryka, jeszcze żeby dolara wprowadzili to chociaż rozumiem
w sumie po części już jest bo na codzień telewizja zajmuje się "kibolami", "Madzią" i innymi zastępczymi tematami zamiast powiesić psy na politykach oraz mówić o tym co ważne i poruszać niechciane tematy – może wtedy coś by się zaczęło zmieniać, a tak jest wszystko zamiatane pod dywanik i przykrywane kolejną aferą czy wydarzeniem wałkowanym pół roku lub rok.
no ale jak to w ameryce... dobry obywatel to ogłupiały obywatel.
Wszystkimi kończynami podpisuję się pod tym postem Radexa!
Samo użycie zwrotu "ustawiona walka" jest lekko niefortunne. Sapp był dobrym kandydatem do walki z Pudzianem ze względu na swoją formę – a raczej jej brak. Do tego to jest showman a nie wojownik. Miał przegrać, wszyscy liczyli, że przegra i przegrał. Piz.da taka za pieniądze. Pudzian znowu elokwentnie wybełkotał jak to sumiennie trenuje i jak to się poprawił. Parodia walki.
Mamed mistrz!
Samo użycie zwrotu "ustawiona walka" jest lekko niefortunne. Sapp był dobrym kandydatem do walki z Pudzianem ze względu na swoją formę – a raczej jej brak. Do tego to jest showman a nie wojownik. Miał przegrać, wszyscy liczyli, że przegra i przegrał. Piz.da taka za pieniądze. Pudzian znowu elokwentnie wybełkotał jak to sumiennie trenuje i jak to się poprawił. Parodia walki.
Mamed mistrz!