12 maja 2012 – Ślub klubowy – malutka & onyx
Byliśmy, zobaczyliśmy i zadowoleni jesteśmy
Młodej Parze jeszcze raz życzymy wszystkiego najlepszego
Kolumna przeprowadzona i miło było w niej uczestniczyć
ps.
Pozdrowienia dla wszystkich, których dzisiaj widziałem pod USC
Fotki ?
Młodej Parze jeszcze raz życzymy wszystkiego najlepszego
Kolumna przeprowadzona i miło było w niej uczestniczyć

ps.
Pozdrowienia dla wszystkich, których dzisiaj widziałem pod USC

Fotki ?
-
Szalotka
loockas napisał(a):Siwy.... Odkupie twojego brata
Zepsuł się?
Właśnie dojechaliśmy. Jeszcze raz najlepszego młodym. Bardzo, bardzo, bardzo Wam dziękujemy za zaproszenie. Było świetnie. Bawiłem się jak dziecko (chyba było widać)
Warto było jechać tyle godzin dla takich ludzi jak Wy. Normalnie już tęsknie.
Młodym już dziękowałem, ale nie dziękowałem Zygowi za etat pilota na siedzeniu pasażera podczas podróży. Alechowi i Kasi za swojskie winko i wspólną kolację w piątkową noc
Gaduli i Andariel za transport na salę. Toster i Elka... Bardzo miło było Was poznać. Jeszcze raz dzięki za transport w nocy. Mam nadzieje, że się jeszcze zobaczymy
Lulka i Speed, dzięki za pomoc w ogarnięciu mieszkania i... pomoc w znalezieniu wejscia do USC
No i dzięki całej ekipie za toasty, rozmowy i wygłupy na parkiecie
Mała, Onyx... mam nadzieję, że nie będziecie się wstydzić za nas przed rodziną 
Siwy... Jeszcze raz, ze specjalną dedykacją
Młodym już dziękowałem, ale nie dziękowałem Zygowi za etat pilota na siedzeniu pasażera podczas podróży. Alechowi i Kasi za swojskie winko i wspólną kolację w piątkową noc
No i dzięki całej ekipie za toasty, rozmowy i wygłupy na parkiecie
Siwy... Jeszcze raz, ze specjalną dedykacją

My również już w domku – także dziękujemy za ekstra zabawę i oczywiście super towarzystwo. Malutkiej i Onyxowi jeszcze raz wszystkiego naj naj naj na nowej drodze życia, dzięki za zaproszenie i mimo, że moja "kuleczka" była zmęczona to i tak dawała radę i wybawiliśmy się na całego. Ani i Loockasowi oraz Magdzie i Zygowi za piątkowy nocny wspólny posiłek oraz Tosterkom za towarzystwo na sali i miłe niedzielne poranne pogaduchy. Do zobaczenia na zlotach i mam nadzieję, że nie tylko.
Aaaaa i jeszcze Andariel i Gadułka oraz Lulka i Speed – również dzięki za wspólnie spędzone chwile z Wami wariatami – Ruda nie obżeraj się ogórkami

Aaaaa i jeszcze Andariel i Gadułka oraz Lulka i Speed – również dzięki za wspólnie spędzone chwile z Wami wariatami – Ruda nie obżeraj się ogórkami

Ja również dziękuję, bawiłem się świetnie, wybawiłem się za wszystkie czasy, miło było wszystkich poznać z częścią nawet zamienić choć słowo.
Młodym gratuluję i życzę wszystkiego co najlepsze oby Wam niczego nie zabrakło

Młodym gratuluję i życzę wszystkiego co najlepsze oby Wam niczego nie zabrakło
Nie oddamloockas napisał(a): Odkupie twojego brata
Mam nadzieję, że ktoś to zarejestrowałloockas napisał(a):ze specjalną dedykacją

Jeżuuuu – Siw-y i jego brat – nic dodać nic ująć – normalnie ewenementy w skali światowej – dzięki za wspólną zabawę – Wy to już poza skalą wariatów w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
Malutka jak się będziecie do Nas kiedyś wybierać, to nie zapomnijcie zabrać Siwego.
Malutka jak się będziecie do Nas kiedyś wybierać, to nie zapomnijcie zabrać Siwego.
Magdalena i Grzesiu, naprawdę bardzo dziękuję (dziękujemy) za zaproszenie. Świetnie się czułem mogąc towarzyszyć Wam w takim ważnym wydarzeniu. Raz jeszcze gratuluję
Wszystkim wokół dzięki za te dwa dni
No loockasowi za kolejny trip po Polsce
Czekam na następne.
Ps.
FOTYYYY!!!
Ps2.
Mała, pamiętaj o namiarach na buty
Wszystkim wokół dzięki za te dwa dni
No loockasowi za kolejny trip po Polsce
Ps.
FOTYYYY!!!
Ps2.
Mała, pamiętaj o namiarach na buty
andariel napisał(a):aLechu napisał(a):Malutka jak się będziecie do Nas kiedyś wybierać, to nie zapomnijcie zabrać Siwego.
A ja??
No dobra niech będzie – Magdę też możecie wziąć i Kamila oczywiście też – nie ma problemu pomieścimy się
Gratulacje 
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
Chcieliśmy bardzo bardzo bardzo wszystkim Wam podziękować – za życzenia złożone tutaj, za miłe smsy, za osobiste gratulacje 
Cieszymy się, że mimo przeciwności losu (remonty, korki, deszcz) udało się zorganizować kolumnę i dojechać nią wspólnie pod urząd. Szkoda, że zabrakło czasu aby na spokojnie spotkać się pod Torwarem i porozmawiać. Do urzędu też wpadliśmy jak po ogień bo czas nas gonił
Postaramy się nadrobić to na najbliższym spocie 
Mój wujek wyskoczył z pytaniem: "A twój mąż, to pracuje w maździe, bo tyle tu tych samochodów i ludzi i flaga..."
Nie będziemy dziękować z osobna, bo boję się, że moglibyśmy kogoś pominąć...ale wielki szacun za to że tak liczna ekipa spoza wawki dojechała w komplecie, że tak fajnie zaaranżowaliście kolumnę i te bańki mydlane pod urzędem były kapitalne, zabawa do białego rana (jeszcze mnie nogi bolą). Było super
Weselicho zleciało strasznie szybko. Wciąż mam wrażenie, że nie zdążyliśmy z każdym pogadać i wiele rzeczy przegapiliśmy. Nie widziałam jak loockas tańczył z siwym dirty dancing
Chcę ten film!! 
Jeszcze raz się sprawdziło, że klimat tworzą ludzie. Jesteście kochani
Cieszymy się, że mimo przeciwności losu (remonty, korki, deszcz) udało się zorganizować kolumnę i dojechać nią wspólnie pod urząd. Szkoda, że zabrakło czasu aby na spokojnie spotkać się pod Torwarem i porozmawiać. Do urzędu też wpadliśmy jak po ogień bo czas nas gonił
Mój wujek wyskoczył z pytaniem: "A twój mąż, to pracuje w maździe, bo tyle tu tych samochodów i ludzi i flaga..."

Nie będziemy dziękować z osobna, bo boję się, że moglibyśmy kogoś pominąć...ale wielki szacun za to że tak liczna ekipa spoza wawki dojechała w komplecie, że tak fajnie zaaranżowaliście kolumnę i te bańki mydlane pod urzędem były kapitalne, zabawa do białego rana (jeszcze mnie nogi bolą). Było super

Weselicho zleciało strasznie szybko. Wciąż mam wrażenie, że nie zdążyliśmy z każdym pogadać i wiele rzeczy przegapiliśmy. Nie widziałam jak loockas tańczył z siwym dirty dancing
Jeszcze raz się sprawdziło, że klimat tworzą ludzie. Jesteście kochani

good girls go to heaven bad girls go everywhere...