Alkoholowy kącik MazdaSpeed

No ja zaś z braku powyższego to na upał Kasztelan +9% Wojaka
gutek_wrb napisał(a):9% Wojaka
Kiedyś, podczas mistrzostw świata w Niemczech, w trakcie meczu Polska:Niemcy wypiłem trzy mocne Wojaki do pierwszej połowy. Tylko były chyba mocniejsze niż 9 oczek. I powiem tak – drugiej połowy nie doczekałem

Czekał na mnie Obolon Biłe w lodówce, dokupiłem Altbier z browaru Jabłonowo, Johannesa, Namysłów niepasteryzowane i Dobry wieczór z Pinty.
Ale niestety pociąg z osobą, którą mam odebrać z dworca jest mocno opóźniony i wątpię, czy dziś cokolwiek spożyję..
Na razie się ratuję herbatą z browaru Yunnan.. 
kubsztyk napisał(a): Na razie się ratuję herbatą z browaru Yunnan..
To musi być straszne

-
miro62
Radex napisał(a):chyba zaraz do Ciebie dołączębo pogoda barowa
A jak z pogodą u Was bo u nas się wypogodziło a ja po czteropaku mogę już tylko pinta-palec ale może wyciągnę żonę na Pietryne do jakiegoś ogródka
-
miro62
Ja do tego forum nie pasuję, tak szczerze mówiąc... A na pewno nie do tego działu, no chyba że jako
driver 

DamianSzatan666 napisał(a):Ja do tego forum nie pasuję, tak szczerze mówiąc... A na pewno nie do tego działu, no chyba że jakodriver
Nie za bardzo rozumiem Twój post

-
miro62
znajomy zawsze jak wypije to dzwoni, mówię że go zastrzelę to ten że jestem jak
driver ...
No ja pije dwa razy w roku... na sylwestra

DamianSzatan666 napisał(a):znajomy zawsze jak wypije to dzwoni, mówię że go zastrzelę to ten że jestem jakdriver ...
No to teraz
-
miro62