Mazda6 GG RF '05 – Karol Projekt :) Budowa CA str.17
Radex napisał(a):a jesli chodzi o detale to przydaly by sie migacze boczne dymione
Generalnie mialo ich tam nie byc ale z nawalu pracy zostaly zapomniane
Krysteek napisał(a):Sweet Jak samemu się robi więcej frajdy nie
Jak bym mial oddac komus do roboty zmienil bym auto
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Seraf napisał(a):dach i ogólne ogarnięcie auta na wysokim poziomie
Podziekowal mam nadzieje ze za jakis czas uda mi sie dogonic czolowke z dzialu PROJEKTY pod katem tuningu optycznego
Generalnie spelnilem jedno ze swoich marzen.

Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
Dzis madzia przeszla dziewiczy zlot tuningowy
Nie byla moze najladniejsza perelka ale jedyna mazda z ponad 200 aut
Kilka fotek z ogarniecia auta do pozadku po calym syfie jaki zostal po malowaniu :

+ mala zmianka ale przyjemna

Niestety ze zlotu mam zdjecia na aparacie a niewiem jak pomniejszyc zdjecie co by wrzucic na serwer
Oczywiscie ze tak inaczej byc nie moglo
i TAK mazdowska czerwien wymiata 

Nie byla moze najladniejsza perelka ale jedyna mazda z ponad 200 aut
Kilka fotek z ogarniecia auta do pozadku po calym syfie jaki zostal po malowaniu :

+ mala zmianka ale przyjemna

Niestety ze zlotu mam zdjecia na aparacie a niewiem jak pomniejszyc zdjecie co by wrzucic na serwer
adamb napisał(a):No Karol to przelozyles slowa w czyn, bardzo ladna tylko gratulowac
Korol nadal mazdowski czerwony?
Oczywiscie ze tak inaczej byc nie moglo

Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
karol napisał(a):Niestety ze zlotu mam zdjecia na aparacie a niewiem jak pomniejszyc zdjecie co by wrzucic na serwer
Karol to wstaw zdjecia na Picasse czy cos takiegi i wstaw linka
Ta czerwień jest naprawdę śliczna. Tylko po tych fotach słabo widać – poszerzone nadwozie a koła w standardzie? Może przydałoby się je też odsunąć... Chyba, że to wszystko dobrze jest – tylko mówię jakoś tak na fotkach to wygląda...
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
Krzemol1994 napisał(a):Nie pasuje mi tylko dokładna tylnego zderzaka, jak widać nie tylko mi
Mysle ze jaka by nie byla to i tak komus sie nie bedzie podobalo lub ktos by cos zmienil sa Gusta i GUSCIKI
KMBak napisał(a):poszerzone nadwozie a koła w standardzie?
O prosze to mozna traktowac jako komplement----> Madzia jest standardowa i wczesniej juz smigala na tych laczkach ale po zmianie koloru wsiakly do srodka przy srebrnym wyglada normalnie.
Ale kola beda zmienione na 18 tylko czekam na jakies ladne Rexy lub Roty
Ostatnio myslalem o zawieszeniu pneumatycznym tylko niewiem czy to dobry pomysl

Pneumatycznym czyli masz na myśli Air Ride ? Jeśli tak to raczej sobie odpuść.
To się nadaje do aut pokazowych i do typowych przejażdżek, a nie do auta na codzień w dodatku takiego, którym zdarza Ci się szybko jeździć
Sprawdzona teoria
To się nadaje do aut pokazowych i do typowych przejażdżek, a nie do auta na codzień w dodatku takiego, którym zdarza Ci się szybko jeździć
Sprawdzona teoria

Kurde szkoda parkowal bym na 3 kolach
Nic to myslimy dalej co by tu wymodzic ciekawego

Nic to myslimy dalej co by tu wymodzic ciekawego
karol napisał(a):Nic to myslimy dalej co by tu wymodzic ciekawego
Karol nadal nad szybami mozesz myslec
zielony110 napisał(a):Karol nadal nad szybami mozesz myslec
faraon napisał(a):Ja juz bym dawno miał ciemna szybe
Niestety to juz bylo
Wstepny plan byl taki aby przyciemnic sam tyl ale szkoda teraz z auta wioski robic wiec zdecydowalem ze szyby beda czyste poza [jaka?] 100% czarna smola bedzie

Ps. poprzednio mialem niecale 20% przepuszczalnosci ale niestety limit punktow na praku sie konczy
Może być szczerze?
Uważam, że Mazda 6 Liftback ver.1 jest najpiekniejszym autem na naszych drogach. Nie dość tego, jest też autem o optymalnym design'ie i dlatego każdy tuning to tylko udziwnienie degradujące urdę Magdy.
Ale ... to tylko moje prywatne zdanie, z którym wcale nie trzeba się zgadzać
Wszak o gustach się nie dyskutuje.
Uważam, że Mazda 6 Liftback ver.1 jest najpiekniejszym autem na naszych drogach. Nie dość tego, jest też autem o optymalnym design'ie i dlatego każdy tuning to tylko udziwnienie degradujące urdę Magdy.
Ale ... to tylko moje prywatne zdanie, z którym wcale nie trzeba się zgadzać
Wszak o gustach się nie dyskutuje.
Znalazca pięknej Magdy 6 :)
- Od: 4 maja 2012, 15:47
- Auto: Magda-GabrYsia LPG-2,0 '06
Robimad jeszcze 2 lata temu przyznal bym ci racje
Lecz tuning jest jak jazda na scigaczu lub skuterze wodnym ---> jak nigdy nie jezdziles nigdy nie zrozumiesz
Postanowione zaczynam budowe CA

Lecz tuning jest jak jazda na scigaczu lub skuterze wodnym ---> jak nigdy nie jezdziles nigdy nie zrozumiesz
Postanowione zaczynam budowe CA

no swietna Mazdunia... Mazda? nie, to redmonster 

Ostatnio edytowano 15 maja 2012, 16:42 przez Anonymous, łącznie edytowano 1 raz
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
karol napisał(a):Niestety ze zlotu mam zdjecia na aparacie a niewiem jak pomniejszyc zdjecie co by wrzucic na serwer
wrzuc je bezposrednio tutaj
oto moich kilka zdjec z ostatniego spotu

Arkana , Captur , Mii