elektryczne szyby hehe
Kogo widziałem / widziałam
Widzewianka_TM napisał(a):Olga widziana na Dąbrowskiego, dzięki za pogawędkę ^^
elektryczne szyby hehe
pfffff elektryczne szyby sprawdzają się tylko latem a zimą to nie ma jak pokręcić korbelką

widziane, pogadane, podziękowane
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Oldżitsu
KoRnFUN napisał(a):moze sie myle ale chyba dzis przed poludniem widzialem Lemura w jego sluzbowym Doblo w Dobroniu na przejezdzie kolejowym
Jak czerwone z czarnym pasem na boku, z pracującym silnikiem jakby miał się zaraz popsuć, śmierdzącym olejem z numerem 03 na przednim błotniku, to zapewno ja.
l3mur91 napisał(a):KoRnFUN napisał(a):moze sie myle ale chyba dzis przed poludniem widzialem Lemura w jego sluzbowym Doblo w Dobroniu na przejezdzie kolejowym
Jak czerwone z czarnym pasem na boku, z pracującym silnikiem jakby miał się zaraz popsuć, śmierdzącym olejem z numerem 03 na przednim błotniku, to zapewno ja.
czy z numerem to nie widzialem ale czarny pas byl wiec to ty.
pzdr
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
Widziany prawdopodobnie mazczarek na skrzyżowaniu Al. Politechniki z Wróblewskiego około 16
Pozdrawiam 
- Od: 3 lis 2011, 00:49
- Auto: Mazda 6, chipowany diesel :)
hmmmm jakies 2-3 lata temu jak nie lepiej byla srebrna BA na spocie jednym lub wiecej i mial naklejke nawet na szybie tylnej mazdaspeed hmmm ( moze nawet cos w stylu "silver arrow" – kamil pewnie bedzie wiecej wiedzial ale chyba to nei on bo ma spojlera .... pewnie z innej czesci polski ktos kupil
p.s tak jak moje naklejki pod kierunkami bocznymi w BG "mazdaspeed podlasie" jezdza gdzies w lasach pod hajnowką
p.s tak jak moje naklejki pod kierunkami bocznymi w BG "mazdaspeed podlasie" jezdza gdzies w lasach pod hajnowką
-
Lorne
To moja srebrna Mazda 323F, tak myślałem, że przyglądasz mi się ze względu na podkładki klubowe
Samochód kupiłem w tamtym roku od użytkownika o nicku Ysiek, a podkładki po prostu zostały, bo ładnie wygląda
Przy okazji witam na forum- to mój pierwszy post.
-
kacpersky
Jakoś m teraz głupio
że robię ludziom zdjęcia na ulicy a oni są na forum 
No trudno
Witamy w naszym skromnym gronie 
a koło godz. 20 chyba namierzyłem Pawka na obwodnicy obok Auchan na Produkcyjnej
No trudno
a koło godz. 20 chyba namierzyłem Pawka na obwodnicy obok Auchan na Produkcyjnej
rclmati napisał(a):Czarna BJka na tablicach NOL z podkładkami pod Lidlem na włókniarzy po 18
Pozdrawiam również, choć nie widziałem Cię
- Od: 21 lis 2010, 00:25
- Auto: Mazda3 2.0 DISI 2011
Volvo XC70 2008
michał91 napisał(a):Andre widziany na Żeligowskiego koło 20,no chyba że padłem ofiarą fatamorgany
chyba padłeś
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!