Zrobiłem printscreena, ale widzę, że już kilka obrazków się tutaj znalazło

www.mazdaspeed.pl
smile napisał(a):A teraz z innej beczki, proponuję zmienić Spotkania regionalne na coś innego, np. Działy regionalne.
Uzasadnienie...
Średnio się komponuję np temat Polecanie/niepolecane sklepy warsztaty w spotkaniach regionalnych...
Waterlive napisał(a):Dzieje się tam dużo więcej niż same spotkania
Leszek napisał(a):Znajdowanie się tam wątków o warsztatach i tak jest ogromnym ustępstwem i w zasadzie cały czas jestem za tym, aby to ustępstwo zlikwidować.
nemi napisał(a):dobrzyn22 napisał(a):więc trzeba by było im znaleźć odpowiednie miejsce
Tutaj:
viewforum.php?f=101
Wystarczy nazwać wątki zgodnie z regionem (Warszaty – Lubuskie, Warsztaty – Dolnośląskie itd.) i problem zażegnany.
Siw-y napisał(a):Siw-y napisał(a):Nareszcie zamiast tej pomarańczowej karteczki jest dopisek w linku
- Kod: Zaznacz cały
&view=unread#unread
Dzięki Pawle![]()
A można dodać tą opcję również w "Nieczytane posty" ?
Siw-y napisał(a):Można coś zrobić aby karteczki przy nieczytanych działach były wyraźniejsze?
Całe w kolorze a nie tylko kontur bo czasem ciężko zauważyć
rclmati napisał(a):Nie działa mi wyszukiwarka uzytkowników tj. jak chcę znaleźć danego usera wybierając daną literkę alfabetu wyświetla się błąd "404 not found"
[flash=668,400]http://adres.do/pliku.swf[/flash]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Koordynatorzy Forum, Koordynatorzy