Mazda 626 GW FP 00' – Fasolowóz
Faaajnie 

Fasola napisał(a):Jeszcze raz zobaczę, na zlocie jakieś cyrki przy moim aucie typu owijanie jakimś badziewnym papierem, to obciążę was za malowanie elementów. Nie dość, że mam rysę na masce, to jeszcze na błotniku lewym, prócz rys 3 wgnioty (zauważyłem po umyciu bo są delikatne a przed zlotem ich nie było) I wmam tłumaczenie, że nikt tego nie zrobił bo to tylko był papier...w amoku alkoholowym hvja się pamięta..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
XED napisał(a):Fasola napisał(a):Jeszcze raz zobaczę, na zlocie jakieś cyrki przy moim aucie typu owijanie jakimś badziewnym papierem, to obciążę was za malowanie elementów. Nie dość, że mam rysę na masce, to jeszcze na błotniku lewym, prócz rys 3 wgnioty (zauważyłem po umyciu bo są delikatne a przed zlotem ich nie było) I wmam tłumaczenie, że nikt tego nie zrobił bo to tylko był papier...w amoku alkoholowym hvja się pamięta..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale mnie też wk@rwia jak ktoś się o samochód opiera albo robi jakieś dziwne rzeczy
Jasne Xed.W Czaplinku fajnie sie siedziało na błotniku M6 Pawcia
FASOLA Bardzofajnie to wszystko u ciebie wygląda.Zresztą kazdą furmankę miałeś odpicowaną
faraon napisał(a):Jasne Xed.W Czaplinku fajnie sie siedziało na błotniku M6 Pawcia
jasnneeee

Fasola nie ma to jak oświęcim
Fajna madzia
zyskała imagu od zakupu 

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
Erastotenes napisał(a):Fajna madzia![]()
zyskała imagu od zakupu
Dziękuję, świetnie spełnia zadanie jakie ma wyznaczone
-
Fasola
Fajne autko
z początkowych fotek to tak jak bym patrzył na swoje
Szerokości i niezawodności

Szerokości i niezawodności
-
miro62