Bo ktoś proponował barbarkę, ale nie ma jak dojechać. Jak na razie wypogadza się także jest dobrze. Ja spadam i nie będę miał dostępu do kompa. Mam prośbę niech ktoś mi napisze smsa na czym poprzestanie, tj, gdzie i kiedy ok?
Panowie jak tam, chceta i tak raczej musze przyjechać samochodem bo się nie zabiore, z tym grilem węglem i wogóle:( Zaraz wsiadam na rower i jadę się rozejrzeć jak tam na tej barbarce jest, bo martówkę już oblukałem:P Jeszcze kilka zmian planów i cały toruń objade:D
Aha, wg mojej prognozy, może jeszcze coś popadać, lecz nie musi, ale po południu tj od 16 17stej już nie powinno wcale padać i ma się przejaśnić.
Pany, a wy jestescie pewni ze tu na barbarce można grillowac? Bo ja tu jestem na miejscu i sa owszem dwa miejsca ale z grillem stacjonarnym wiec napewno odplatnie a tak to jest zakaz grilowania. Chyba ze gdzies indziej jeszcze jest jakies miejsce. Dla ścisłości jestem koło parku linowego i szkoly lesnej, a tak pozatym to pohoda sie poprawia wiec moze jednak ta martowka?