Ehhhh, no to i ja wtrącę swoje trzy grosze...
Było poprostu wspaniale pomimo, że musieliśmy czekać na wjazd do godziny 17-nastej. Poznaliśmy się z wieloma nowymi osobami i obejrzeliśmy wiele nowych aut. Już nie mogę się doczekać następnego spotkania i żeby frekwencja była wyższa niż tym razem...
Co do wyścigów to powiem, że jestem bardzo zadowolony jednak z małym ale...
1. Jeździłem Type-R(em) jak i Mazdą GTR i uważam, że gdyby Mazda miałą 3 bieg to objechała by Type-R(a) bez problemu, ponieważ podczas wyścigu Hinda wychodziła na prowadzenie w momencie przejścia mazdy z 2 na 4 bieg, a potem po wejściu na obroty na biegu czwartym dochodziłą hondę bez problemu....ahhhh ta GTR-ka....co za auto!!. Honda również bardzo mi się podobała, ale niestety to nie mazda.
2. Zombi, dlaczego po jednym wyścigu i to nie ze mną a także z innym zmyłeś się od razu

Jeden wyścig to nie podstawa do tego, aby mówić że objechałeś wszystkich, bo pragnę zauważyć, że miałeś lepszy start i nie dałęś mi szansy do rewanżu a zauważ, że potem pomimo odległości jechaliśmy równo poza tym ciekawi mnie też fakt, dlacego nie ścigałeś się z Danielem 626 V6 i jaką miałeś w baczku PB
3. Ostatnią rzeczą którą mnie nie zadowoliła była jakaś niechęć do wyścigów niektórych uczestników.....uważam, że następnym razem każdy kto przyjedzie musi się ścigać i bez żadnej dyskusji...
Spot uważam za udany i do zobazenia następnym razem
Pozdro