Tutaj się witamy
Witam.
Od pięciu lat jestem posiadaczem Mazdy 323C. Witam wszystkich forumowiczów
Od pięciu lat jestem posiadaczem Mazdy 323C. Witam wszystkich forumowiczów
Moja Madzia: viewtopic.php?f=321&t=139053
Witam. Mazdę posiadam od jakiś 2 lat. Jest to moja pierwsza Mazda ale mam nadzieje ze nie ostatnia. Niedlugo (jak znajde chwile wolnego) wrzuce fotki mojej Madzi. Acha, zaproszenie do klubu i na forum dostalem jakis rok temu na skrzyzowaniu Plebiscytowej i Ozimskiej w Opolu od pasażerki i kierowcy Madzy stojącej na pasie obok których serdecznie pozdrawiam i dziekuje za zaproszenie, troche dlugo to trwalo ale w koncu jestem 
-
Kuba_626_GE
Witam , zalogowałem się na Waszym forum gdyż prowadzę warsztat montażu i serwisu LPG a z niektórymi mazdami jest problem. Ale nie u mnie w firmie. Ogarniamy szarpiące mazdy i nie robimy tego po omacku. Pracowaliśmy wcześniej u producenta instalacji gazowych w dziale badań i rozwoju, gdzie przerabialiśmy różnie wynalazki, więc wiemy co robimy. Pozdrawiamy wszystkich użytkowników i postaramy się pomóc w problemach – zawodowo LPG , hobbystycznie Car Audio. Zespół Kołomax z Łodzi.
www.kolomax.pl Montaż i serwis LPG , poprawki , regulacje szarpiących Mazd 323 626 primacy mx-5 Również takie w których nie pomaga funkcja "Zubożenie Mazda"
- Od: 1 maja 2012, 21:18
- Auto: Audi A4
Ja również witam:) od tygodnia jestem posiadaczem Mazdy 3 2005 roczek. To moja pierwsza Mazda więc jak dla mnie to zupełnie coś nowego:)...pozdrawiam wszystkich Forumowiczów.
-
Martinson
Cześć!
Nie mam jeszcze mazdy, więc wahałam się czy nie zaczekać z powitaniem – ale, że poza dogłębnym czytaniem, chcę również zasięgnąć porady, to postanowiłam jednak zacząć "od początku".
Pozdrawiam wszystkich
PS. Przymierzam się do kupna mazdy 3.
Nie mam jeszcze mazdy, więc wahałam się czy nie zaczekać z powitaniem – ale, że poza dogłębnym czytaniem, chcę również zasięgnąć porady, to postanowiłam jednak zacząć "od początku".
Pozdrawiam wszystkich
PS. Przymierzam się do kupna mazdy 3.
-
Weihaiwej
Hej ho
Mam na imie Patryk i jestem z Torunia. Mazdy jeszcze nie mam , ale mam nadzieje ,ze cos znajde oczywiscie z Wasza pomoca
Pozdrawiam
Patryk
Mam na imie Patryk i jestem z Torunia. Mazdy jeszcze nie mam , ale mam nadzieje ,ze cos znajde oczywiscie z Wasza pomoca
Pozdrawiam
Patryk
-
PatroL
Witamy wszystkich serdecznie i zapraszamy do aktywnego uczestniczenia w życiu forum oraz w Waszych regionach, jak również prosimy o uzupełnienie swoich profili (czyt. miasto, region, autko etc. ) 
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
kołomax_lpg napisał(a):Witam , zalogowałem się na Waszym forum gdyż prowadzę warsztat montażu i serwisu LPG a z niektórymi mazdami jest problem. Ale nie u mnie w firmie. Ogarniamy szarpiące mazdy i nie robimy tego po omacku. Pracowaliśmy wcześniej u producenta instalacji gazowych w dziale badań i rozwoju, gdzie przerabialiśmy różnie wynalazki, więc wiemy co robimy. Pozdrawiamy wszystkich użytkowników i postaramy się pomóc w problemach – zawodowo LPG , hobbystycznie Car Audio. Zespół Kołomax z Łodzi.
nie omieszkamy się sprawdzić. pozdrawiam i witam na forum

-
Ania_TM
Właśnie przystąpiłem do forum. Zamierzam dopiero kupić mazdę 6 (3-4 dni) i chciałbym zaczerpnąć wiedzy o silnikach.
Witam wszystkich
Witam wszystkich
-
Stefanisko
Witam wszystkich. Mocno "zaciąłem" się na Mazdę 5, stąd moja wizyta. Liczę na dużą wiedzę użytkowników Mazdy, sam jeżdżę Avensisem więc wiem co oznacza japońska precyzja (w pozytywie i negatywie). Pozdrawiam wszystkich
-
skifun
Witam wszystkich,
Od 2 tygodni jestem posiadaczem mazdy 323F z silnikiem 1.8 94kw 1995r i jedno co mi nasuwa się na myśl to że madzia jest cudowna
moja kobieta jest troszkę o nią zazdrosna. Wcześniej jeździłem audi 80 w dieslu, bez porównania oczywiście na rzecz mazdy
Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na drodze.
Od 2 tygodni jestem posiadaczem mazdy 323F z silnikiem 1.8 94kw 1995r i jedno co mi nasuwa się na myśl to że madzia jest cudowna
Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na drodze.

- Od: 8 kwi 2012, 21:48
- Auto: Mazda 323F, 1.8 84kw, 1995
witam wszystkich
maździanką jeżdżę już 5 lat,
mój "zabytek" to mazda 929 z 1988 roku.
na razie to chyba tyle, chciałam się przywitać ze wszystkimi co niniejszym czynię:
Cześć Wszystkim
i do zobaczenia na drodze
maździanką jeżdżę już 5 lat,
mój "zabytek" to mazda 929 z 1988 roku.
na razie to chyba tyle, chciałam się przywitać ze wszystkimi co niniejszym czynię:
Cześć Wszystkim
i do zobaczenia na drodze
-
dot21
Witam
Jestem od niedawna posiadaczem Mazdy 3 BK 2006/11 z silnikiem benzynowym 2.0
Z autka jak na razie jestem zadowolony, aczkolwiek ...
pojawiły się pierwsze problemy
Pozdrawiam
Łukasz
Jestem od niedawna posiadaczem Mazdy 3 BK 2006/11 z silnikiem benzynowym 2.0
Z autka jak na razie jestem zadowolony, aczkolwiek ...
Pozdrawiam
Łukasz
-
lukasz_TRN
Cześć wszystkim
po tatusiu, który zakupił sobie aktualnie nowy samochodzik, dostałam mazdę mx-3 z 1992 roku i muszę powiedzieć, że to był strzał w 10
jako że samochodami do tej pory interesowałam się średnio, pora nadrobić braki – więc oto jestem
pozdrawiam!
-
kasiek25