Tutaj się witamy
Witam
Mam na imię Tomek i od 2 lat jestem posiadaczem Mazdy 323F BA. Jako że Madzia nigdy mnie nie zawiodła twierdziłem że czas się jej odwdzięczyć. I liczę że mi pomozecie a zarazem będziecie wyrozumiałość. Pozdrawiam
Mam na imię Tomek i od 2 lat jestem posiadaczem Mazdy 323F BA. Jako że Madzia nigdy mnie nie zawiodła twierdziłem że czas się jej odwdzięczyć. I liczę że mi pomozecie a zarazem będziecie wyrozumiałość. Pozdrawiam
- Od: 25 kwi 2012, 18:27
- Auto: 323f 2,5 BA V6 KL '96
Witam serdecznie! Od 2-óch tygodni jestem posiadaczem Mazdy 6 GY 2.0 CITD z 2003r
Jest to moja pierwsza mazda i mam nadzieje, że przygoda która się właśnie rozpoczyna będzie miłą i przyjemną przygodą. Pozdrawiam
-
kruchacz
Witam Wszystkich!
Jestem z Gorzowa Wielkopolskiego, jeszcze nie mam mazdy, ale to góra kwestia miesiąca
Co do auta: jest to kultowa (opinie na forum potwierdzają
) Mazda 626 GD 2.0 148KM czyli wersja GT 
Jak na razie jest w posiadaniu mojego wujka i czeka na mnie na Warmii
Mam nadzieję, że doświadczeni koledzy z forum pomogą mi z zadbaniu o to cacuszko
Jak tylko będę miał okazję stworzę odpowiedni wątek w dziale 'Nasze Mazdy'.
Jestem z Gorzowa Wielkopolskiego, jeszcze nie mam mazdy, ale to góra kwestia miesiąca
Co do auta: jest to kultowa (opinie na forum potwierdzają
Jak na razie jest w posiadaniu mojego wujka i czeka na mnie na Warmii
Mam nadzieję, że doświadczeni koledzy z forum pomogą mi z zadbaniu o to cacuszko
Jak tylko będę miał okazję stworzę odpowiedni wątek w dziale 'Nasze Mazdy'.
- Od: 24 kwi 2012, 20:28
- Auto: Mazda 626 GD 2.0i DOHC 140 KM '90
Witam,
Do tej pory tylko przeglądałem to forum mając nadzieję, że dzięki temu cżłonkowie klubu mazdaspeed pomogą mi zgłębić wiedze na temat mazd a konkretnie mazdy 3-trzy
i się nie zawiodłem. Osobiście użytkuję od niedawna model 3 i jestem bardzo mile zaskoczony tym samochodem.
Pozdrawiam wszystkich mazdziarzy i życzę bezawaryjności.
Do tej pory tylko przeglądałem to forum mając nadzieję, że dzięki temu cżłonkowie klubu mazdaspeed pomogą mi zgłębić wiedze na temat mazd a konkretnie mazdy 3-trzy
Pozdrawiam wszystkich mazdziarzy i życzę bezawaryjności.
-
arras
To i ja sie przywitam:–)
Jestem Paweł i mieszkam w Piotrkowie Tryb.
Dwa dni temu kupilem swoją pierwszą madzię 6 z silnikiem 2.0 o mocy 141 km. z 2004 r.
Trzymajcie kciuki żeby się nie psuła, hehe:–)
Jestem Paweł i mieszkam w Piotrkowie Tryb.
Dwa dni temu kupilem swoją pierwszą madzię 6 z silnikiem 2.0 o mocy 141 km. z 2004 r.
Trzymajcie kciuki żeby się nie psuła, hehe:–)
Witamy serdecznie, uzupełnijcie swoje profile i zapraszamy do aktywności na forum oraz w swoich regionach. 
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Właśnie przystąpiłem do forum i jak przystalo na nowego chciałem sie przywitać.Pozdrawiam wszystkich.
-
swider
witam serdecznie mazdomaniakow!!! 
- Od: 30 kwi 2012, 21:18
- Auto: Mazda RX8 231
Witam forumowiczów i szczęśliwych posiadaczy Mazd!

- Od: 28 kwi 2012, 10:10
- Auto: Mazda 323F BG ;)
Moja Madzia
Witam od 4 dni jestem posiadaczem MAZDY Premacy 1,8 16 V rocznik 2003 101 koników z instalacją BRC . Pozdrawiam wszystkich FORUMOWICZÓW.
Adam z Łodzi
Adam z Łodzi
-
admic