Szymon napisał(a):Dokładnie. Na CM9 działa całkiem świetnie ;–)
Wszystko działa? Kamera też?
www.mazdaspeed.pl
Paweł napisał(a):Szymon napisał(a):Dokładnie. Na CM9 działa całkiem świetnie ;–)
Wszystko działa? Kamera też?
Paweł napisał(a):To proszę powiedz jeszcze, czy jak przychodzi nowy SMS i próbujesz go odczytać, to czy wtedy pół ekranu zasłania "automatyczna" klawiatura? Oraz czy podczas rozmowy dzwonki/wibracje powiadomień są wyciszone?
Szymon napisał(a):używam Go SMS do wiadomości. Możesz ustawić sobie, czy klawiatura ma się automatycznie pojawiać, czy nie.
Szymon napisał(a):Tak samo z dzwonkami/ wibracjami. Możesz to ustawić.
Paweł napisał(a):Czyli mam rozumieć, że w Androidzie nie popsutym przez Samsunga jest ten sam, niewytłumaczalny ficzer?
Paweł napisał(a):Tak żeby były wyciszone tylko w momencie rozmowy? Jak odłożę słuchawkę powinny być zgodne z głośnością wszystkich dzwonków (sygnału nadchodzącego połączenia).
Paweł napisał(a):Czyli mam rozumieć, że w Androidzie nie popsutym przez Samsunga jest ten sam, niewytłumaczalny ficzer?
loockas napisał(a):Nie wiem jak w SGS2, ale w SGS CM9 robi to od aktualizacji z początku kwietnia.
Mateusz napisał(a):Tymczasowo wróciłem do SE K800i i po raz kolejny mam wrażenie, że ten telefon jest niezniszczalny
Szymon napisał(a):myślałem, że się skusiłeś na tego Cyana
Paweł napisał(a):Czekam tylko na wolną chwilę, żeby spróbować go wgrać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości