Boks – temat zbiorczy
jestem za Robertem ale obawiam się że Najman tym razem się przygotował...
jeśli nie jest debilem to zacznie ostrożnie, poczeka aż się koksu zmęczy i wtedy będzie go okładał...
i będzie po walce... Nie wiem czy pamiętacie kondycję Pudziana gdy ważył 130
jeśli nie jest debilem to zacznie ostrożnie, poczeka aż się koksu zmęczy i wtedy będzie go okładał...
i będzie po walce... Nie wiem czy pamiętacie kondycję Pudziana gdy ważył 130
dla mnie to jest dalej debil. powinni go zabić jak nie w klatce to na ulicy.
Faktycznie, może i wyciągnął wnioski z poprzednich walk ale dla mnie dalej pozostaje cepem
Niech mu Robert tak dopier*oli, aby na wieki zakończył swoje żałosne akrobacje związane z MMA
Faktycznie, może i wyciągnął wnioski z poprzednich walk ale dla mnie dalej pozostaje cepem
Niech mu Robert tak dopier*oli, aby na wieki zakończył swoje żałosne akrobacje związane z MMA
- Od: 30 lip 2009, 11:01
- Auto: m6
Z tym różańcem to przesadził
Fajnie, że Burneika nie ma dziar to tak jakoś fajny kontrast jest pomiędzy nimi 

"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
s i w y napisał(a):dla mnie to jest dalej debil. powinni go zabić jak nie w klatce to na ulicy.
tak czy siak dziwnie się czyta taki komentarz
Ja kupuje jedno staczy mi na dwie gale
Widząc jak oblepiona reklamami była koszulka Najmama to mam wrażenie że ten Pejs na życie zarabia na byciu chłopcem do bicia
i specjalnie robi szum z co raz to nową gwiazdą żeby tylko trochę kaski wpadło 
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT