Kogo widziałem / widziałam
maras dzis ok 19.30 w moich rewirach jak jechalem rowerkiem, chyba uczyl jakas panne jezdzic bo siedzial jako pilot...z mojej strony pomachane z jego migane
i dykciak jego starą bg tez kolo mnie

i dykciak jego starą bg tez kolo mnie
- 

Dawid

- Od: 13 sty 2009, 00:13
 - Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r 
czerwoną śliczna mx5 z podkładkami na rej NO widziana wczoraj na sienkiewicza oraz uwaga czarna rx8 na Łódzkich rej  i podkład . w sumie to się nie dziwię że takie auta na spoty nie zaglądają bo po każdym trzeba by ślinę z auta zmywac

Skrajnie Uprzedzony Kolega
		Waldii wiecej cierpliwosci w korkach wiecej cierpliwosci 
 (klolobrzeska po 16)

- Od: 28 maja 2009, 09:42
 - Auto: MX3 K8 '91 black

Dzisiaj nasz PR na Bursakach. Nie wiem tylko czy przygotowywał zawody, czy też weźmie w nich udział.

- Od: 8 lut 2012, 00:25
 - Auto: Mazda3 2.0 2004r

A byłem, byłem. Ale musisz wybaczyć ale Ciebie nie dojrzałem. 
Dzięki. Co jakiś czas możesz tak pisać łechcząc moje próżne ego

Ja z rana natomiast na Sławińskiego goniłem Mazdę3 bo sądziłem, że to cbr. Zostałem jednak przyblokowany przed fotoradarem i odpuściłem.

Seraf napisał(a):BJ na Tomasonach wygląda na prawdę świetnie
Dzięki. Co jakiś czas możesz tak pisać łechcząc moje próżne ego
  Ja z rana natomiast na Sławińskiego goniłem Mazdę3 bo sądziłem, że to cbr. Zostałem jednak przyblokowany przed fotoradarem i odpuściłem.
benny88 napisał(a):Bartg napisał(a):TO NIE CZATERIA, PROSZĘ TU NIE DYSKUTOWAĆ CZYJE TO AUTO, KTO GDZIE JEŹDZI i KTO ILE MA LAT ITD BO W RYJ DAĆ MOGĘ DAĆ![]()
O pan PR zdenerwowany![]()
Ogr widziany i przywitany
Oj pogadane chociaż, krótko bo do pracy się spiszyło

Ja dla odmiany widziałem żółtą protegowaną w kolejce do wylotu ze Skawiny, ale kierownik był tak zajęty, że mnie nie zauważył.
^5

^5
Babskie auto, wersja amerykańska viewtopic.php?f=313&t=118894
		enkai napisał(a):Ja dla odmiany widziałem żółtą protegowaną w kolejce do wylotu ze Skawiny, ale kierownik był tak zajęty, że mnie nie zauważył.
^5
Jechałeś z naprzeciwka
No to raczej nie byłem ja 
 Ale widziałem jeszcze 3 takie same jak moja 

- 

2+2=5

- Od: 27 mar 2011, 01:01
 - Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była) 
Czyli jednak  
 . Jeśli widziałeś za duże nieforemne z zarośniętym w środku, to mogliśmy być my.
Żółte w tej przygnębiającej okolicy przyciąga uwagę zwłaszcza, że mamy z moją obecną zoną sentyment do żółtego :–)

Żółte w tej przygnębiającej okolicy przyciąga uwagę zwłaszcza, że mamy z moją obecną zoną sentyment do żółtego :–)
Babskie auto, wersja amerykańska viewtopic.php?f=313&t=118894
		cozzi5 napisał(a):Wczoraj foris na spółdzielczości pracy ok 14
hehe działo się na spółdzielczości

- Od: 25 mar 2011, 18:02
 - Auto: mx-3 1.8 V6

Pozdro dla czerwonej M 323 na podkladkach klubowych KWI..... dzis w tarnowie na alejach Solidarnosci po godz 17ej.To ja ze srebrnej M6.hejka

- 

WisniaUs