Piłka nożna – temat zbiorczy
Zasłużone zwycięstwo Bayernu 
a co do samego finału to Chelsea gra teraz bardziej po męsku niż United niestety
wiec lepiej ze to oni sa w finale a nie my
zreszta nie tak dawno (2009/2010) Bayern (dzieki sędziom, patrz czerwona kartka dla Rafaela za faul na Nurku Riberym) wyeliminował United w ćwiartkach (chyba)
a co do samego finału to Chelsea gra teraz bardziej po męsku niż United niestety
wiec lepiej ze to oni sa w finale a nie my
Kamil buhahaha 
ja znalazłem coś takiego, ciekawa sprawa
http://www.geekweek.pl/olympique-lyon-w ... 3d/358989/

ja znalazłem coś takiego, ciekawa sprawa
http://www.geekweek.pl/olympique-lyon-w ... 3d/358989/
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
Oglądając United w LM, LE i dzisiaj, ja nie wiem jakim cudem oni są w ogóle na pierwszym miejscu w tabeli Premiership.
-
Kamil
SMUDA! TY BURAKU!
Farbowaniec Boenisch nie grał przez półtorej roku. Ba, nawet nie trenował! Jedzie na euro.
Trzech powołanych napastników przez cały sezon strzeliło ŁĄCZNIE pięć bramek. PIĘĆ!
Znowu w kadrze pełno rezerwowych w swoich klubach, którzy nawet nie zbliżają się do pierwszej jedenastki.
POLSKA KADRA DLA POLAKÓW!
Farbowaniec Boenisch nie grał przez półtorej roku. Ba, nawet nie trenował! Jedzie na euro.
Trzech powołanych napastników przez cały sezon strzeliło ŁĄCZNIE pięć bramek. PIĘĆ!
Znowu w kadrze pełno rezerwowych w swoich klubach, którzy nawet nie zbliżają się do pierwszej jedenastki.
POLSKA KADRA DLA POLAKÓW!
Szymon napisał(a):eee.. bez przesady. Kto lepszy za Benisza?
A gdzie ostatnio widziałeś grającego Boenisha? Bo nie grał nigdzie. Już bym wolał Sadloka czy Piotrka Brożka. Nie widzę powodu by lansować niemiaszka, który wcale ostatnio nie gra w piłkę. Nikt, ale to nikt, nie wie w jakiej on jest formie.
Jak lubię Sadloka, tak uważam, ze nie jest w formie. Ani to piłkarz na taką imprezę. Boenisch , jeśli zagra w ogóle, ma szansę lepiej wytrzymać presję. Wcale przecież nikt nie powiedział, że zagra, jeśli Wawrzyniak będzie w lepszej dyspozycji
ja bym wepchnął jeszcze Żyro, zamiast np właśnie Boenischa. Nie zdziwiłbym się, jaby Żyro przekwalifikował się na bocznego obrońcę. Ma warunki, dobrą technikę... 

-
Kamil