GRU napisał(a):Lulka napisał(a):albo znowu zrobimy smyczki z logiem akcji
Dlatego pytałem o logo
ogarnę je i postaram się jutro wysłać
www.mazdaspeed.pl
GRU napisał(a):oko... Jak będę miał info dam cynka..... Postaram się coś ogarnąć!
Lulka napisał(a):czy mamy szanse na jakieś nagłośnienie w sensie sprzęt kolumny mikrofony?
gromaciek napisał(a):Chłopaki z Shadow mają też zorganizować sprzęt grający co by nam trochę muzą zabrzmiało![]()
GRU napisał(a):Nic nie obiecuję ale postaram się.. daj logo i na dniach coś odpowiem....
gromaciek napisał(a):Na pewno nie zaszkodzi poszukać też u nas tak na wszelki wypadek
gromaciek napisał(a):Lulka napisał(a):czy mamy szanse na jakieś nagłośnienie w sensie sprzęt kolumny mikrofony?gromaciek napisał(a):Chłopaki z Shadow mają też zorganizować sprzęt grający co by nam trochę muzą zabrzmiało![]()
Na pewno nie zaszkodzi poszukać też u nas tak na wszelki wypadek
AmRoZ napisał(a):Co do dodatkowych atrakcji myślę czy by kogoś z watą cukrową nie załatwići balonami z helem.
Lulka napisał(a):poza tym ciekawe ile chcą kasy za wynajęcie
Lulka napisał(a):ma ktoś możliwość załatwienia taniej ?
gromaciek napisał(a):Lulka napisał(a):ma ktoś możliwość załatwienia taniej ?
Koło siebie mam konkretny park z placem zabaw dla dzieci i fontannami. W weekend często rozstawia się tam takie starsze małżeństwo ze sprzętem do waty cukrowej i innymi tam pierdołami. Jak ich przyczaję to zagadam. Zobaczymy co zaproponują i czy się zgodzą w ogóle
AmRoZ napisał(a):– heliktoper lub balon – czy ktoś ma znajomości by takie coś załatwić nie chodzi by latać z dzieciakami tylko żeby mógł przylecieć postać chwilę i odlecieć ...
ravo napisał(a):Ile smycz potrzebujecie? bo nie wiem czy tyloma dysponuje
ravo napisał(a):Ile smycz potrzebujecie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości