Przyłącz się do Klubu MazdaSpeed!
Ładnie nasze grono rośnie
wreszcie, dzięki 
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
Ja dopiero dziś wysłałem wniosek, więc chyba się na stare zasady nie załapię, ale może
Bo w sumie jeszcze nie ma nowych zasad na stronie, więc może moderatorzy spojrzą na to przychylnie 
u mnie podobnie 
Do końca marca mieliście okres próbny. Właśnie się oceniacie. W weekend myślę zakończymy 
Zmiany w regulaminie wprowadzone. Skrócone info na stronie pojawi się pewnie jutro. Każde zgłoszenie wysłane od tego momentu będzie prowadzone wg nowych zasad.
Szczegóły w regulaminie.
Zmiany w regulaminie wprowadzone. Skrócone info na stronie pojawi się pewnie jutro. Każde zgłoszenie wysłane od tego momentu będzie prowadzone wg nowych zasad.
Od momentu odpowiedzi na zgłoszenie, rozpoczyna się 3-miesięczny okres próbny, podczas którego wymagamy od przyszłego Klubowicza wykazania się znajomością regulaminu i czynnego uczestniczenia w życiu Klubu – udzielania się na forum, utrzymywania kontaktu z innymi Klubowiczami, a zależnie od możliwości obecności na zlotach i spotkaniach klubowych.
Po okresie próbnym Klubowicze z Koordynatorem ds. Klubowiczów na czele dokonują oceny kandydata. Pozytywnie ocenione kandydatury mogą otrzymać status klubowicza. Osoba kandydująca ma obowiązek przybyć na jeden z trzech z kolei, wybrany przez siebie ogólnopolski zlot. Nadanie statusu odbywa się podczas wieczornej imprezy zlotowej. Status ważny jest przez okres następnych 12 miesięcy.
Szczegóły w regulaminie.
Nigdy nie mówię w który, żeby mieć furtkę 
Wybaczcie Panowie. Nie mam jeszcze oceny jednego kandydata i mam wątpliwości. A chciałbym zamknąć całą grupę jednocześnie. Postaram się to załatwić jak najszybciej.
Jeszcze raz Was przepraszam.
Wybaczcie Panowie. Nie mam jeszcze oceny jednego kandydata i mam wątpliwości. A chciałbym zamknąć całą grupę jednocześnie. Postaram się to załatwić jak najszybciej.
Jeszcze raz Was przepraszam.
Zgłoszenie wysłane... oczekiwania czas zacząć 
- Od: 11 sie 2009, 00:46
- Auto: MX-3 B6-DE
- Od: 4 paź 2011, 09:17
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 MZR
Dziękuję za niebieską tabliczkę