do tej pory byłem tylko "czytaczem" na forum ale od dziś dzięki namowom kolegi z forum dzięki któremu zaraz wpadnie mi w ręce piękna Mazda 6 BY 1.8 z 2006 roku postanowiłem się zarejestrować. Do tej pory dzielnie służyła mi Mazda 323F BA Z5 z 97 roku niestety albo raczej stety
Tutaj się witamy
Witam,
do tej pory byłem tylko "czytaczem" na forum ale od dziś dzięki namowom kolegi z forum dzięki któremu zaraz wpadnie mi w ręce piękna Mazda 6 BY 1.8 z 2006 roku postanowiłem się zarejestrować. Do tej pory dzielnie służyła mi Mazda 323F BA Z5 z 97 roku niestety albo raczej stety
w przyszłym tygodniu będzie wielka zamiana. Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów.
-
Petres
hej własnie dzisiaj stalem sie wlascicielem slicznej Madzi 323 f bj , i naprawde milosc od pierwszej jazdy;))), moje pierwsze autko, witam wszystkich forumowiczów, swietne posty juz tutaj przeczytalem i to jest dopiero poczatek pozdrawiam. jestem z wojewodztwa łodzkiego pozdrawiam
- Od: 18 kwi 2012, 20:14
- Auto: mazda 323 f bj 2.0 ditd, a od lutego Mazda 3 BK 2004 nordic green
mike84 napisał(a):hej własnie dzisiaj stalem sie wlascicielem slicznej Madzi 323 f bj , i naprawde milosc od pierwszej jazdy;))), moje pierwsze autko, witam wszystkich forumowiczów, swietne posty juz tutaj przeczytalem i to jest dopiero poczatek pozdrawiam. jestem z wojewodztwa łodzkiego pozdrawiam
zapraszamy do działu łódzkiego
-
Ania_TM
Witam właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem MADZI XEDOS
i nowym członkiem tego forum
-
dario02
Witam wszystkich, od miesiaca jestem szcześliwym posiadaczem M6 2003 rok w kombi, koloroek srebrny.
szukałem volvo v40 jakiegoś poliftowego i trafiła mi się ta okazja. wcale nie żałuję.
forum juz jakiś czas przeglądam i parę udogodnień w Madzi zrobiłem ;–)
szukałem volvo v40 jakiegoś poliftowego i trafiła mi się ta okazja. wcale nie żałuję.
forum juz jakiś czas przeglądam i parę udogodnień w Madzi zrobiłem ;–)
- Od: 20 kwi 2012, 21:24
- Auto: M6 2.0 TD 2003 120kM
Hej, jestem Michał, fura jak w profilu. Witam i pozdrawiam wszystkich wszystkich mazdofili. 
-
mikhas90
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów! jestem z Poznania i od pół roku jestem szcześliwym posiadaczem białej Mazdy CX9 ...najlepszego SUV'a 
-
Bobo1975
witamy na forum!
Prosimy o zapoznanie się z regulaminem i układem forum.
Zapraszamy do działów spotkania regionalne.
Uzupełnijcie też swoje profile- miejscowość, auto itp.
szerokości!
Prosimy o zapoznanie się z regulaminem i układem forum.
Zapraszamy do działów spotkania regionalne.
Uzupełnijcie też swoje profile- miejscowość, auto itp.
szerokości!

-
Ania_TM
Witam
Na imię mam Norbert, jestem z Tarnowa
Mazda miała być przejściowym samochodem do czasu dokończenia mojego obecnego projektu, jednak już teraz wiem że zostanie ze mną na dłużej
Na imię mam Norbert, jestem z Tarnowa
Mazda miała być przejściowym samochodem do czasu dokończenia mojego obecnego projektu, jednak już teraz wiem że zostanie ze mną na dłużej
-
Norbertttt
Witam wszystkich serdecznie!
Jestem z Lublina i od miesiąca mam posiadaniu Mazdę Premacy.
Pozdrawiam
Jestem z Lublina i od miesiąca mam posiadaniu Mazdę Premacy.
Pozdrawiam
-
świrek
Jestem posiadaczem Madzi 6 143km z DPF, jednocześnie WITAM wszystkich Forumowiczów jako "świerzak". Obecnie leżę pod moją Madzią i wymieniam rozrząd.
-
krawiecr39
Witam ponownie teraz już po zakupie. Moja madzia 6 jest z 2003 liftback srebrna 2,0 diesel 136kM.
- Od: 5 lut 2012, 13:51
- Auto: Mazda 6 GG/GY 2003 2.0 Diesel Hatchback