Tłumik firmy Edex
Strona 1 z 1
Witam miał ktoś tłumiki tej firmy dają rade
Finanse narazie nie pozwalają na cos lepszego więc pytam o opinie na temat tej firmy .
"Codziennie rano, zaraz po przebudzeniu, sprawdzam, czy nie ma mnie na liscie najbogatszych ludzi swiata.
Jesli nie, to wstaje i ide do roboty."
- Od: 21 cze 2011, 11:33
- Auto: 323f 1.8 BP 95r
Jakby było te parę zł to bym se kupił bosala albo wolkera ale nie mam i zastanawiam się nad Edexem , bo mi Już stary odpadł więc z braku kasy takie coś muszę wstawić , i opinia badziewna to jest ze słuchu czy doświadczenia??
"Codziennie rano, zaraz po przebudzeniu, sprawdzam, czy nie ma mnie na liscie najbogatszych ludzi swiata.
- Od: 21 cze 2011, 11:33
- Auto: 323f 1.8 BP 95r
rapet1 napisał(a):Jakby było te parę zł to bym se kupił bosala albo wolkera ale nie mam i zastanawiam się nad Edexem , bo mi Już stary odpadł więc z braku kasy takie coś muszę wstawić , i opinia badziewna to jest ze słuchu czy doświadczenia??
sprzedaję części więc wiem jaka to jakość... blacha strasznie cienka i po kilku miesiącach potrafi przerdzewieć na wylot i znów bedzie wydatek kolejny... jak chcesz coś dobrego i taniego to szukaj tak jak napisałem wyżej... bosal to górna półka, walker też, a płuciennik jest stosunkowo tani i naprawdę dobra jakość...
- Od: 14 cze 2008, 16:44
- Auto: Mazda
Strona 1 z 1