Na wstępie chciałbym zaznaczyć iż to co powiem nie jest związane ze zdjęciem Tabliczki Klubowicza przez Zarząd Klubu.
Osoby które były podczas rozdania nagród przy wieczornej imprezy wiedzą co się stało i tutaj nie będe się rozpisywał dlaczego,po co itd...
Wydaje m sie iż pare słów należy sie ode mnie ...
Chciałbym bardzo Was przeprosić za sytuacje która miała miejsce podczas rozdania nagród chodzi tutaj o osłowa jakie padłym z mojej strony dla Zarządu ( to co mówiłem miało trafić tylko do Ravo ) a nie dla całego Zarządu klubu ( tłumaczyłem to już Pawłowi i Koperowi) Jeśli was uraziłem ( Paweł i Koper ) Przepraszam Bardzo. Przeprosiny należą się również Wam uczestnicy zlotu za to iż musieliście tego wysłuchiwać – mogło to być załatwione w inne sposób ( ale wyszło jak wyszło ) Uczestnicy zlotu Przepraszam Was za te słowa które były powiedziane. Mam nadzieje iż nie jesteście obrażeni/źli na mnie

Ravo my sobie porozmawiamy jeśli pozwolisz w cztery oczy przy najbliższej okazji i wytłumaczymym sobię wszystko i może dojdziemy do porozumienia i przeprosin z obydwu stron.
Przepraszam za błedy ortograficzne jeśli są ( nigdy nie byłem specem od polskiego)
Pozdrawiam Was Serdecznie