Mazda 323C BH Z5 '98 sprzedana :(
Ok. Pozdrawiam 
Mówiłem Ci już na lotnisku, że jak będziecie wracać to masz wjechać po tę skrzynię , ale musieliście wcześniej wyjechać...

Mówiłem Ci już na lotnisku, że jak będziecie wracać to masz wjechać po tę skrzynię , ale musieliście wcześniej wyjechać...
-
Fasola
Bywa
Jak coś w piątek jakąś diagnozę będę miał, czy to coś poza skrzynią, jak trzeba ja i tak będzie wyciągać to na pewno wezmę tą od Ciebie i się wrzuci dla świętego spokoju
Korci mnie krótsza skrzynia od B3, ale jak nie podejdzie to będzie lipa 

Jak przyjedziesz to możesz zabrać od Z5 i od B3, sprawdzisz czy podejdzie, jeśli tak i będziesz zadowolony to dasz mi 200 i Z5 zostawisz sobie na zapas, jeśli nie będzie pasować, przy okazji ja jakoś zwrócisz.
-
Fasola
Fasola napisał(a):Jak przyjedziesz to możesz zabrać od Z5 i od B3, sprawdzisz czy podejdzie, jeśli tak i będziesz zadowolony to dasz mi 200 i Z5 zostawisz sobie na zapas, jeśli nie będzie pasować, przy okazji ja jakoś zwrócisz.
Dobry deal podoba mi się
Nie myślałeś o odnowieniu reflektorów ? Bo po fotach widac że ich stan nie jest za dobry, no chyba że foto taki negatywny efekt dają...
A tak to, mazda wyróżnia się z tłumu
A tak to, mazda wyróżnia się z tłumu
- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
Dzięki
Reflektory to temat rzeka, na pewno będą zmienione, może już w Maju
Na razie czekam na pewną przesyłkę, w majówkę montaż i zobaczymy jak to się będzie komponować, potem na pewno inne sprężyny na przód, bo jest zdecydowanie za wysoko
A skrzynia od 2 dni działa idealnie, mechanik trochę pogrzebał metodą siłową i chodzi idealnie, nie spadała blokada z 5 biegu zapobiegająca wrzuceniu wstecznego, zobaczymy na ile będzie dobrze
A skrzynia od 2 dni działa idealnie, mechanik trochę pogrzebał metodą siłową i chodzi idealnie, nie spadała blokada z 5 biegu zapobiegająca wrzuceniu wstecznego, zobaczymy na ile będzie dobrze

Korzystając z okazji, że Bartka nie ma w domu, pozwalam sobie wrzucić efekt wczorajszego wieczornego spontanicznego spotkania stricte fotograficznego.
Nad zdjęciami "z rolki" jeszcze popracujemy ale jak będzie widniej, i opanujemy pojęcie stałej prędkości.
Bo z kilku różnych strzałów to jest najwyraźniejsze.

I jedno z serii, "wannabeJDM"

Szału ni ma, ale nie umiem robić zdjęć

Nad zdjęciami "z rolki" jeszcze popracujemy ale jak będzie widniej, i opanujemy pojęcie stałej prędkości.
Bo z kilku różnych strzałów to jest najwyraźniejsze.

I jedno z serii, "wannabeJDM"

Szału ni ma, ale nie umiem robić zdjęć
A co to za dokładeczka?
More foto !

More foto !
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
andrzej-w napisał(a):fajne szoty, ale czemu tylko 2? ;p
Bo reszta w ruchu jest tak artystycznie rozmazana, że nie widać co to za auto

Jeszcze może z jedno się wybierze z wiśnio-bzem

EDIT:
Nie ma co na siłę wrzucać, bo wszystko jest jakieś bezpłciowe i rozmazane.

Go Go Power Rangers !