Mazda6 (GG / GY) – Szybkie pytania – WAŻNA INFORMACJA, STR.313
`
Ostatnio edytowano 5 mar 2013, 12:18 przez Realowiec-R7, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 19 gru 2011, 18:45
- Auto: 2.0 16V (141KM)
Kelm napisał(a):rdy napisał(a):(teraz tylko usb na xcarlinku)
co to znaczy???
masz, poczytaj sobie (tylko poświeć na to duuuużo czasu). W skrócie emulator CD pozwalający odtwarzać pliki MP3 i nie tylko...
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=25812&hilit=xcarlink
Panowie,myślę że dyskusji nt. Płyt CD i radia już wystarczy – proszę kontynuować w odpowiedniejszych wątkach(problemy z radiem,xcarlink itp)
Paweł84 napisał(a):Mam zamiar podłączyć zestaw głośnomówiący nokii ck-7w
A nie masz instrukcji? Tam jest schemat podłączenia kabli z opisem... zaraz wrzucę skan
edit
Nie chce mi się
http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_CK-7W_UG_pl.pdf
Realowiec-R7 napisał(a):dzis nagrałem i smiga narazie:)
zobaczymy co bedzie sie działo jak bede jechał do wielkiego miasta na lubeszczyznie(czyt. Lublin) po wspaniałychdrogach:)
Z jaką prędkością nagrywałeś i na jakiej płycie(tdk,verbatin.....)?
Pablo:Mazda 6 2.0 16v Liftback 2005 141HP
- Od: 6 lut 2007, 15:37
- Auto: Mazda 6 2.0 16v Liftback 2005 141HP
Panowie, temat prędkości nagrywania i płyt jaki roztrząsacie świadczy albo o zabrudzeniu soczewki (obstawiam właśnie to) albo o "kończeniu się" lasera w czytniku.
Ot i wszystko.
U mnie płyty – najczęściej "no name" – nagrywane czasem 5 a czasem i ponad 10 lat temu z prędkościami max. nagrywarki działają bezproblemowo.
Nic Wam tak naprawdę na dłuższą metę nie dadzą takie kombinacje. Trzeba napęd wyjąć, otworzyć i przemyć soczewkę. Płyty czyszczące są dobre na świeży kurz, niestety takiego 5-10 letniego nie ruszą.
Ot i wszystko.
U mnie płyty – najczęściej "no name" – nagrywane czasem 5 a czasem i ponad 10 lat temu z prędkościami max. nagrywarki działają bezproblemowo.
Nic Wam tak naprawdę na dłuższą metę nie dadzą takie kombinacje. Trzeba napęd wyjąć, otworzyć i przemyć soczewkę. Płyty czyszczące są dobre na świeży kurz, niestety takiego 5-10 letniego nie ruszą.
`
Ostatnio edytowano 5 mar 2013, 12:18 przez Realowiec-R7, łącznie edytowano 1 raz
`
Ostatnio edytowano 5 mar 2013, 12:17 przez Realowiec-R7, łącznie edytowano 1 raz
siemek55 napisał(a):masz, poczytaj sobie (tylko poświeć na to duuuużo czasu). W skrócie emulator CD pozwalający odtwarzać pliki MP3 i nie tylko...
viewtopic.php?f=28&t=25812&hilit=xcarlink
dzięki Kolego.
A Deo rex, a Rege lex.

- Od: 13 mar 2012, 21:19
- Auto: Mazda 6 2.0 Turbo Diesel 143 KM 2006 GY Kombi Sport Wagen.
Kelm napisał(a):siemek55 napisał(a):masz, poczytaj sobie (tylko poświeć na to duuuużo czasu). W skrócie emulator CD pozwalający odtwarzać pliki MP3 i nie tylko...
viewtopic.php?f=28&t=25812&hilit=xcarlink
dzięki Kolego.
Kolego Kelm masz polifta więc bez problemu możesz aktywować przycisk "media" i mieć wejście "aux".Możesz wtedy podłączyć dowolne źródło dźwięku mp3,telefon.Koszt tej modyfikacji zamyka się w 5zł no może 10zł jak przy robocie ze dwa piwa pójdą.
TUTAJ masz dokładny opis jak to zrobić.Pozdro MK.

Niestety ex właściciel M6 A+ ,została skradziona 17.12.2013.
- Od: 1 cze 2011, 19:00
- Auto: Opel Insignia 2014 ST Cosmo Elite
mnieteczek napisał(a):TUTAJ masz dokładny opis jak to zrobić
przeciez to jest tez u nas na forum...
w Car Audio... jak dobrze pamietam...
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
siema, da rade w szóstkach takie coś zamontować?
http://www.tomas.com.pl/index.php?site=produkt&id=549
chodzi mi o to czy predkościomierze są na linkach?
- Od: 30 paź 2011, 12:22
- Auto: Mazda 6 2.0 GH 2008
kov89 napisał(a):siema, da rade w szóstkach takie coś zamontować?
Nie są na linkę,predkosć jest brana z czujnikow abs,ale widzialem takie projektory z wbudowanym odbiornikiem gps,predkosc jest wtedy odczytywana poprzez gps,rozwiazanie o tyle lepsze ze ciagniesz tylko cieniutki kabel zasilania.

Niestety ex właściciel M6 A+ ,została skradziona 17.12.2013.
- Od: 1 cze 2011, 19:00
- Auto: Opel Insignia 2014 ST Cosmo Elite
- Od: 26 lip 2011, 10:06
- Auto: Mazda 6 Executive '07 GG 2.0 147KM LPG Stag 300 Premium
pozycja auto:
automatyczne zalaczanie swiatel... w zaleznosci od natezenia swiatla dziennego... czyli kiedy zapada zmrok swiatla same sie zalacza...
paradoks?
nie dotyczy krajow, w ktorych obowiazuja przepisy o ciaglym uzywaniu swiatel mijania... *
chyba, ze wlasciciel auta zalozy sobie automatyczne swiatla dzienne z homologacja (zwane inaczej DRL)
ps. czy jasno?
automatyczne zalaczanie swiatel... w zaleznosci od natezenia swiatla dziennego... czyli kiedy zapada zmrok swiatla same sie zalacza...
paradoks?
nie dotyczy krajow, w ktorych obowiazuja przepisy o ciaglym uzywaniu swiatel mijania... *
chyba, ze wlasciciel auta zalozy sobie automatyczne swiatla dzienne z homologacja (zwane inaczej DRL)
ps. czy jasno?
Arkana , Captur , Mii