Kiedy tankujesz samochód?
jak zaświeci się rezerwa, a tankuje za tyle na ile potrzebuję lub mnie stać, staram się za jak najwięcej 
- Od: 22 lip 2011, 17:58
Jak zaświeci się rezerwa. I w miarę możliwości staram się do pełna.

blog o moim autku: http://mojmisiek.blogspot.com
Z samochodem jest jak z żoną. Kochasz go za to jaki jest, jak wygląda, jakie ma wnętrze i za przyjemność jaką Ci daje podczas jazdy :P , a nie za to że mało je.
- Od: 23 lut 2011, 23:53
- Auto: Mitsubishi Carisma Elegance 1.8 GDI 122 KM '01
Ja także tankuję wtedy kiedy jest to konieczne,ale z reguły nie czekam do momentu w którym zapali się kontrolka,nie chce aby ciągnęło te fusy z dna i zapychało filtr. A za ile tankuje? No oczywiście jak najwięcej:)
- Od: 30 mar 2012, 21:32
- Auto: Mazda 3 HB.
Ja też robię tak, jak większość forumowiczów – tankuję, gdy światełko rezerwy da mi znać
Czasem bywa, że jestem tak zalatany, że "wypalam" opary rezerwy i jak już zaczyna szarpać autko, zajeżdżam na stację. Na szczęście do tej pory miałem szczęście, że akurat za każdym razem, jak benzol się kończył, znajdowałem się blisko stacji... ale fart kiedyś na pewno się skończy
i będę miał nauczkę ;/
Czasem bywa, że jestem tak zalatany, że "wypalam" opary rezerwy i jak już zaczyna szarpać autko, zajeżdżam na stację. Na szczęście do tej pory miałem szczęście, że akurat za każdym razem, jak benzol się kończył, znajdowałem się blisko stacji... ale fart kiedyś na pewno się skończy
- Od: 4 kwi 2012, 08:59
- Auto: Mazda3
Ostatnim razem np. wskazówka pokazuje rezerwe, opada jeszcze jakieś 5 mm, po czym udaje się na stacje i tankuje do pełna – 48,5 litra (przy baku 50) za niecałe 280zł ... litości !
a jeszcze w zeszłym roku za "do pełna" płaciłam około 200zł

Najszybszy Przedstawiciel Handlowy W Mieście !
- Od: 16 kwi 2012, 11:12
- Auto: Było: mx-3 B6 '92
Jest: colt CJ0 '98
Będzie: mx-5 już niebawem :)
Raz na dwa miesiące benzynę(5,30zł) na dojedzenie a tak to co 3-4 dni gazu 30 litra