W tym tygodniu chyba już nic nie wykombinujemy
Ale może między Świętami a Nowym Rokiem coś uda się zorganizować, jak nie na piwko (na które chyba nikt nie ma ochoty) to na jakieś ślizganko (o ile dopisze pogoda).
Pozdro
www.mazdaspeed.pl
sywiza napisał(a):Heineken (jak to się pisze??)
Bimbak napisał(a):jak 31 grudnia to i ja się przyłącze
Marco81 napisał(a):Chyba że spędzasz Sylwka we Wrocławiu, to mozna by coś zorganizoać.
Marco81 napisał(a):Jest fajnie, biało , ślisko. Więc kiedy do jasnej cholery się spotykamy
Bimbak napisał(a):buehehe z wami gorzej jak z Poznaniem
Bimbak napisał(a):buehehe z wami gorzej jak z Poznaniem
Bimbak napisał(a):wybieramy sie też jescze na łyżwy ze znajomymi ale niewiem gdzie i nie znam dokładnej godziny
wojciech31 napisał(a):Co do jazdy o parkingu dzisiaj to moze byc srednio jezeli chodzi o mnie
Bimbak napisał(a):hehe dokłądnie... razem z grupą znajomych imprezujemy we wrocławiu w studenckim mieszkaniu koleżanki. We wrocławiu będę praktycznie od południa, wybieramy sie też jescze na łyżwy ze znajomymi ale niewiem gdzie i nie znam dokładnej godziny. Chętnie bym sie z wami spotkał na te kilka minut ... (piwo ... góra pięć) hehe
Marco81 napisał(a):Więc tak, ja dziś sobie jade na jakiś parking pojeździć więc jeśli jest ktoś chętny to zapraszam.
Nr tel znacie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości