www.mazdaspeed.pl
Kai. napisał(a):Dokładnie... Podaje, żę jest partnerem Denso, nie ma swojej strony internetowej, sklepu (nie wspomina o nim) – wygląda troszkę na "lipę". Ciekawe czy odbiór osobisty wchodzi u niego w grę
Norby napisał(a):Coś mi się wydaje, że gostek czekał po prostu aby dostać jak najmniejszym kosztem cztery używki i sprzedać po cenie oryginału a że znalazł pewniaka na kupno za cenę 1300 to na koniec poszedł na całość i podniósł cenę pewien sprzedaży. Na tą chwilę odradzam zakupów poza sieciami sklepów od rzekomych przedstawicieli.
wieloletni partner firmy DENSO
diesel-wtryski@wp.pl
Pioteq25 napisał(a):Po jakich "realnych" przebiegach padają wam wtryski?
Riki napisał(a):Znam szóstki co mają 200.000km i wtrysk jest do kosza a są takie co mają 300.000km i auto jeździ jak wściekłe..
dobrzyn22 napisał(a):dokładnie – nie ma w tym przypadku reguły...
tonidriver napisał(a):ja mam akurat 200k i padają. Jade na ich zbadanie lada dzień.
smile napisał(a):regularna wymiana filtra paliwa, nie marketowe stacje i od czasu do czasu F ADFC i problemów nie powinno być.
Riki napisał(a):*-pod warunkiem: świeży rozrząd, odpowiedni stan oleju, sprawdzony smok, podkładki... and more more
Riki napisał(a):tak szczerzena szafie czy w kołach?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6