Chłopaki ja jutro na totalnym spontanie wybieram się do Polski autem
www.mazdaspeed.pl
blademan89 napisał(a):oo blee AdaśNie psuj auta !
![]()
![]()
Chłopaki ja jutro na totalnym spontanie wybieram się do Polski autemDzisiaj to wymyśliłem, także moja obecnośc na forum spadnie
Może ktoś leci w tym samym terminie
? Pozdro !
blademan89 napisał(a):Chłopaki ja jutro na totalnym spontanie wybieram się do Polski autemDzisiaj to wymyśliłem, także moja obecnośc na forum spadnie
Może ktoś leci w tym samym terminie
? Pozdro !
adas780715 napisał(a):no tylko prowadz sie bobrze abysmy byli spokojni ze na spot wrocisz
Siema w Nantwich (okolice Crewe) jest taki o to WIELKI szrot:
http://www.car-transplants.co.uk/
wszystko tam majaDaleko nie masz.
Wojtek napisał(a):checi na kolejnego (wyjazdowego) spota pytamy...
pawel1978 napisał(a):Na początku chciałem podziękować Wojtkowi za pomoc w wymianie rozrządu z pompą.
Wojtek napisał(a):zapisywam mi sie tutaj
pawel1978 napisał(a):Adaś jeszcze tylko pneumatyczne zawieszenie i mogą zostać te światełka pod spodem, będzie wtedy jak w stanach murzyni (upss afroamerykanie) jeżdżą![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
glowasiek napisał(a):byli w "Snowdonia" – wypasik miejsce
Marianek napisał(a):Jak do domu wracałem to chyba z 10 6 z UK widziałem,może ktoś z was wracał w sobotę nocy przez Niemcy ?
W drodze powrotnej do JuKej widzialem 3 fajne GyHy – 2 x ts (sedany) oraz 1x sport kombi – identyczna jak bizin'a ale w tym czasie byles na forum wiec to raczej nie tychyba, ze ... hehe
pozdrooo
bizinSK napisał(a):Co do kornwalii to ja sie wciaz zastanawiam i moze w ostatniej chwili uda mi sie wpasc ale nie obiecuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd