s i w y napisał(a):śliczny rodzynek
A będzie jeszcze ładniejszy
www.mazdaspeed.pl
_KaMiK_ napisał(a):ooo ale numer![]()
a ostatnio ktoś mówił w żartach aby oddał auto do discovery to mi zrobią :p
Dziękuje za link
_KaMiK_ napisał(a):Opisałem jak mogłem najpiękniej, lecz w połowie opisywania nagle mi się ilość znaków zakończyła
musiałem ciąć skracać i ucinaćPrzydało by się ze 4 tysiące to by taaaak było opisane że od razu by brali
![]()
E28 swoją drogą też żadnego nie widziałem, muszę przeczytać w regulaminie czy można dwa auta
KMBak napisał(a):Edd China potrafiączynić cuda
pawelc napisał(a):KMBak napisał(a):Edd China potrafiączynić cuda
z takimi środkami i jak oni dysponują to nie są żadne cuda.... ,a tak na prawdę oglądam ten program od dłuższego czasu i w wielu miejscach przy naprawach widzę partactwo a szczególnie przy blacharskich w wykonaniu edd-a bo później jak auto trafia do lakierni to podejrzewam że jego praca jest poprawiana ...
pawelc napisał(a):Masz pewno prawo ...dla laika wyglądają e naprawy profesjonalnie ale powiem Ci że tak nie jest,z drugiej strony oczywiście że warto skorzystać z takiej możliwości ,na pewno finanse jakimi dysponuje ten program wyjdą na plus dla tego autka
KMBak napisał(a):Oni odpicoują, bo taka jest konwencja... Kij z tym – ważne, żeby Madzia wygrała – nie zaszkodzi jej już nic a pomóc może...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości