Kamil napisał(a):Ustawiasz w radio AUX
A żeby włączyć w radiu wciskamy przycisk "Media" .
Stosuje z iPodem nano działa jak należy
www.mazdaspeed.pl
Kamil napisał(a):Ustawiasz w radio AUX
Marianek napisał(a):Kamil napisał(a):Ustawiasz w radio AUX
A żeby włączyć w radiu wciskamy przycisk "Media" .
Stosuje z iPodem nano działa jak należy
Marianek napisał(a):A żeby włączyć w radiu wciskamy przycisk "Media" .
bartosz51 napisał(a):Ciekaw jestem jak to zagra.
polak900 napisał(a):ta pewnie miałeś chociaż iphona?
z iphona bardzo dobrze gra, wystarczająco nie trzeba nic więcej
bartosz51 napisał(a):Ciekaw jestem jak to zagra.
polak900 napisał(a):oczywiście iphone dobrze gra połączony prze aux, chyba to logiczne i nie muszę pisać że to miałem na myśli
Kamil napisał(a):sam iphone jest bardzo dobrym źródłem
polak900 napisał(a):oczywiście iphone dobrze gra połączony prze aux, chyba to logiczne i nie muszę pisać że to miałem na myśli
Kamil napisał(a):tak myśle, że to chciał powiedzieć, ale grom tam wie
Kamil napisał(a):macie jakieś gadżety do bagażnika które pomagają w utrzymaniu porządku?
Kamil napisał(a):ktoś może całkiem przypadkowo tam zaglądał i wie jak ten schowek jest mocowany?
Kamil napisał(a):Kolejna sprawa, macie jakieś gadżety do bagażnika które pomagają w utrzymaniu porządku? czego używacie? Co polecacie? Myślałem o jakiejś siatce, albo po prostu dużą torbę wrzucić i klamoty tam wozić?
Tomek6 napisał(a):Nie lubię jak tak czasem do ludzi zajrzę a tam na kanapie z tyłu garderoba a z przodu przegląd prasy z całego tygodnia.
Kamil napisał(a):a półka jak się orientuję do HB (?)
Kamil napisał(a):właśnie w instrukcji widziałem, że u Was jest inaczej. W sedanie jest taka żyłka zakończona opaską
Tomek6 napisał(a):Szczerze przyznam, że sedana raz tylko na żywo na oczy widziałem, także nie wiem co tam za technologie są w bagażniku
zielony110 napisał(a):U mnie sie nie sprawdzilo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6