Witam.
Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was miał już do czynienia z zamiennikami takich "producentów" jak Van Wezel, Prasco, Klokkerholm. Muszę wymienić błotnik przedni prawy w swojej Maździe a znalezienie oryginalnego używanego błotnika w stanie mi odpowiadającym graniczy z cudem. Myślę, że bez sensu jest płacić za ory błotnik 250-300 pln i później go lakierować. Moje wątpliwości wynikają z zasłyszanej opinii, że ponoć te zamienniki nie są spasowane idealnie. Ktoś zakładał już zamienniki zamiast oryginalnych części blacharskich?
Pozdrawiam.
Nowe częsci karoserii made in Taiwan
Strona 1 z 1
rzadko się zdarza aby zamiennik błotnika pasował idealnie w nadwozie , wymieniałem w poprzedniej 626 GD blacharz robił co mógł ale i tak można było poznać i nie chodzi o lakier . może teraz jest lepiej z zamiennikami ale nie sądzę bo dużo jest badziewia chińskiego i do końca nie wie się co się kupi .firma Klokkerholm wydaje się duńska najrozsądniejszy wybór,Prasco włosi , decyzja należy do ciebie .
xedos1972
Strona 1 z 1