PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
O 12:00 oglądam Ligę Mistrzów w ręczną, to jest bardziej niż pewne. Z racji tego, ze mam mamę w szpitalu mogę się styknąć około godzinki 15:00, późniejszym popołudniem wizyta w szpitalu, także najbardziej pasuje mi około 15:00.
Z racji że mnie daaawno nie było pewnie jutro też podjadę tylko musimy sprecyzować o której i gdzie... 
DIESEL JEST DOBRY... ALE DO TRAKTORA... :-D !!!
- Od: 4 paź 2009, 13:56
- Auto: Mazda 626 GE 2.5 V6 DOHC KL
To proponuję o godz 15 w galerii wisła a żeby się nie szukać to zbiórka na ostatnim piętrze przy ruchomych schodach 
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
maciekpodole napisał(a):To proponuję o godz 15 w galerii wisła a żeby się nie szukać to zbiórka na ostatnim piętrze przy ruchomych schodach

Niestety wypadło mi coś ważnego i na 15.00 się nie wyrobię, tak więc dziś odpuszczam... 
DIESEL JEST DOBRY... ALE DO TRAKTORA... :-D !!!
- Od: 4 paź 2009, 13:56
- Auto: Mazda 626 GE 2.5 V6 DOHC KL
Przepraszam wszystkich za dłuuuuuuuuuuuuuuugą nieobecność, ale dużo zmian w życiu i wieczna pogoń na pln nie pozwoliła mi na to żeby się udzielać, ale mam pomysła
Z racji tego że Xed się zrobił za mały do wożenia rodziny z piesem, a na domiar złego się skurczybyk zbuntował, jak się dowiedział, że chcę go sprzedać i uległ poważniejszej awarii, w szybkim tempie stałem się posiadaczem rodzinnego, pakownego kombi innej marki
. Nie będę póki co zdradzał jakiej
, ale poznałem juz kilku chłopaków z "tamtego" klubu i okazuje się, że również jest ich w płocku niewielu, też żadko organizują spoty, ale chętnie się spotkają, więc może by tak na przełamanie lodów zorganizować jakiś wspólny wypad (np. na kartingi do wisły, bo już się cieplej zrobiło i da się jeździć) na przełamanie lodów. Termin absolutnie do uzgodnienia i wszystko jest do dogadania. Pozdrawiam

Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
Ja od kilku tygodni mam mamę w szpitalu, na domiar złego jej stan się pogarsza
, więc organizujcie sobie coś sami. Jeśli stan zdrowia mamy pozwoli mi na pojawienie się to postaram się zagościć. Póki co będę zaglądał od czasu do czasu do wątku.
Przykro mi, mam nadzieję, że jakoś sobie radzisz. Na razie to nic zobowiązującego i wszystko jest do dogadania, ktoś ma jakieś pomysły co do terminów?
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
witam. planujecie jakiś spot na kartingach? wczoraj byłem i nawet mi sie spodobało i pojechał bym jeszcze raz i przy okazji na spota wpadł.
- Od: 25 lip 2010, 10:53
- Auto: Mazda 323f BJ '98 2.0ditd 90KM +
Na razie nic nie wiadomo, bo mieliśmy teraz pogrzeb mamy "ojca" naszego grona i raczej nikomu nie udziela się zabawowy nastrój, więc póki co odpuszczamy sobie rozrywki. Jak coś się będzie działo, to damy znać. Z kutna nie masz daleko, więc jakoś się dogadamy. Myślę, że nie wcześniej niż w kwietniu.
Jakiś spocik pierwszy wiosenny w tym roku w niedzielę ? Co prawda jadę na sobotę na zlot do Czaplinka, ale w niedzielę będę na miejscu.
Ja dopiero wstałem 
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
Może w końcu w tą niedzielę damy radę ?
Spoko, mnie pasuje, jak pogoda dopisze to i godzina jest dobra.
Ok, na 1 stronie zaktualizowałem datę i godzinę, czyli widzimy się w niedzielę nad Wisłą tam gdzie zawsze