Nie bedzie Cie caly poniedzialek w okolicy, czy godzina spota nieodpowiednia?VeryCoolMan napisał(a):Ja odpadam szykuje się wyjazd
TARNÓW – spotkania regionalne
witam chetnie bym przywital ten spot bo mam niedaleko do Tarnowa... 26km tylko ze jestem na delegacji i nie dam rady zjechac :\ a mam do zaprezentowan ia mazde323f 2.0v6 lekko zmodyfikowana 
- Od: 4 sty 2012, 09:00
Dominator napisał(a):Nie bedzie Cie caly poniedzialek w okolicy, czy godzina spota nieodpowiednia?
Zmiana planów jednak jestem, to jak z jutrem?
Ok pasuje z tym ze może być chłodno.. ach ten kwiecień plecień trzeba było się przeprosić z zimową kurtką 

Centrum zapewne tak, a jak jest z wjazdem na parking to nie wiem.. Mozna by sie przeniesc tam jak będzie niezbyt komfortowo.. Ale to juz na miejscuVeryCoolMan napisał(a):Gemini zamknięte?
Dzięki wszystkim za spotkanie
W końcu się coś ruszyło, ale jak nie komary to znów ziąb
no ale myślę będzie okazja się spotkać jeszcze nie raz i w lepszych warunkach! 
Dom Dzięki za naklejki
W końcu się coś ruszyło, ale jak nie komary to znów ziąb

Dom Dzięki za naklejki

Nie narzekaj, nie bylo tak zimno, piękne słońce i ani kropli wody
Ja rowniez dziękuję za spota, frekwencja zadowalająca, nowe twarze i samochody, tak trzymać
Very, nie ma za co
Pozniej, jak znajde chwile, to wrzucę foty z dzisiejszego spota. Wisniaus wysłał mi z 10, postaram sie je umieścić
Wisnia, spoko ta Twoja Szósteczka, odejście ze startu, tez bylo przyjemne
pewnie temu ze byłeś głodny i spieszyło Ci sie do tego Mc Donalda
Ciekawe co na to żona, pozdrowienia dla Niej i Twojego syna- młodego rajdowcy 
A teraz jade do Krakowa
A teraz jade do Krakowa
Ostatnio edytowano 9 kwi 2012, 22:22 przez Dominator, łącznie edytowano 1 raz
Heh no a jak myslisz co na to żonka
?
Tak to juz nimi jest ehh Jak sobie nie strzelisz w stope to wpadniesz na pomysl zeby sie ochajtac heheh A mlody hmm kto wie moze pojdzie (pojedzie)w slady Robcia Kubicy zobaczymy
Pozdawiam

-
WisniaUs
A tu obiecane fotki

parę innych w mini albumie https://picasaweb.google.com/1013644288 ... Zvv_o3s8gE
Szkoda że Zaczek się nie załapał na zdjęcia, ale nadrobimy to następnym razem
Szczególne podziękowania dla zapaleńców posiadających MX-y, do następnego

parę innych w mini albumie https://picasaweb.google.com/1013644288 ... Zvv_o3s8gE
Szkoda że Zaczek się nie załapał na zdjęcia, ale nadrobimy to następnym razem
Szczególne podziękowania dla zapaleńców posiadających MX-y, do następnego
Widzę, że jeszcze macie siłę coś organizować. Andrzej do mnie dzwonił że jest spot ale w święta nie dałem rady. Poza tym sporo mam pracy przy mazdzie żeby ją doprowadzić do stanu bdb.
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
- Od: 5 maja 2008, 00:33
- Auto: 323F BA 1.8l lantis 97r
Škoda Fabia II 1.4TDI '08 BNV
zaczek111 napisał(a):Brudne autko miałem to się nie pchałem do zdjęć![]()
No no i to mówi ten który miał najczyściejsze auto heehe

Dom Dałeś foty ze swojego tel.?
VeryCoolMan napisał(a):zaczek111 napisał(a):Brudne autko miałem to się nie pchałem do zdjęć![]()
No no i to mówi ten który miał najczyściejsze auto heehe
Dom Dałeś foty ze swojego tel.?
Nie dałem fot bo to ja miałem brudne auto