Jakby takie dodatkowe zasilanie

www.mazdaspeed.pl
AGADAR napisał(a):Nie, ta kostka podłączona jest do zegarów.
Tubi napisał(a):To jest dla mnie logicznePytam czy w tej kostce tylko jeden pin jest aktywny.
jezeli kupujesz taki sprzet, to ma on mozliwosc ustawienia (odchylenia) od pionu...Ruffy napisał(a): jak to wygląda w rzeczywistości ? ktoś miał styczność z tak nisko umieszczoną nawi?
Ruffy napisał(a):Widziałem tego magika co wsadził rozwalonego lapka pod fotel i ekran dotykowy
mnie bardziej nurtuje kwestia ergonomii przy korzystaniu z nawigacji w tamtym miejscu... jak to wygląda w rzeczywistości ? ktoś miał styczność z tak nisko umieszczoną nawi?
Tomek xed napisał(a):Witam wszystkich.Mam pytanie szukałem na forum ale nic nie znalazłem a mianowicie chciałbym wymienić przednie głośniki i wie ktoś jak wyjąć siatkę? wyjdzie jeśli ją się podwazy? czy trzeba demontować obicie drzwi? pozdrawiam
AGADAR napisał(a):
Żeby wyjąć osłonę głośników nie trzeba ściągać boczków. Trzyma się na 4 zaczepach ale bardzo łatwo pekają dlatego ostrożnie.
Po wyjęciu nie wiem czy można wymienić głośniki bo się nie przypatrywałem.
Zdjęcie obicia drzwi pasażera to nie problem, gorzej od strony kierowcy.
sebek-71 napisał(a):No właśnie te zaczepy łatwo pękają, więc dlatego trzeba zdjąć boczki, żeby się do nich dostać
Robiłem to wiele razy stąd wiem, że to konieczność...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6