Ogladam motodziennik a tu ranking samochodów nielubianych a na pierwszym miejscu mazda 5
http://moto.pl/MotoPL/10,90142,11248344 ... .html?bo=1
Ranking samochodów nielubianych
Strona 1 z 1
Niedługo bedziemy mieli możliwość ją przetestować. Zobaczymy, czy i w jakim stopniu można zgodzić się z redakcją moto.pl
.
Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
the right man in the wrong place...
No to już kwestia gustu. dla mnie brzydkim samochodem jest Opel Calibra i Audi A80- czegoś tak fatalnego dawno nie widziałem
Ciekawe na jakiej podstawie powstał ten powyższy ranking.
- Od: 30 mar 2012, 21:32
- Auto: Mazda 3 HB.
Alkomaty.net.pl napisał(a): Ciekawe na jakiej podstawie powstał ten powyższy ranking.
Na subiektywnych wrażeniach autorów
Dla mnie brzydkimi autkami są moja :
1. Nissan Juke – za cholerkę bym tego nie kupił
2. SSANG YONG – większość modeli
3. Audi Q7 – zbyt ordynarna
Z miłości do japonek...
- Od: 22 lut 2009, 13:33
- Auto: Mazda 323c BA 95' 1.5 16V,
Mazda 3 BK 2005r 1.6 MZR
Nie zgadzam się z rankingiem... są znacznie brzydsze kaszaloty
Zróbcie sobie tak, by sprawdzić, co tak na prawdę powinno się znaleźć na pierwszych miejscach rankingu:
w Google grafika wpiszcie sobie "najbrzydsze auto świata" – wyskoczą głównie auta: Juke czy Multipla.
I z tym werdyktem się mogę zgodzić
Zróbcie sobie tak, by sprawdzić, co tak na prawdę powinno się znaleźć na pierwszych miejscach rankingu:
w Google grafika wpiszcie sobie "najbrzydsze auto świata" – wyskoczą głównie auta: Juke czy Multipla.
I z tym werdyktem się mogę zgodzić
- Od: 4 kwi 2012, 08:59
- Auto: Mazda3
A mi się Mazda 5 podoba i marzy za kilka lat. Natomiast chronicznie nie lubię VW i Toyoty – oba za brak charakteru. Co nie zmienia faktu, że na tanie w użyciu wozidła pasują idealnie.

blog o moim autku: http://mojmisiek.blogspot.com
Z samochodem jest jak z żoną. Kochasz go za to jaki jest, jak wygląda, jakie ma wnętrze i za przyjemność jaką Ci daje podczas jazdy :P , a nie za to że mało je.
- Od: 23 lut 2011, 23:53
- Auto: Mitsubishi Carisma Elegance 1.8 GDI 122 KM '01
Strona 1 z 1