Nadszedł czas gdy mazda zawinęła się o drzewo
626 GE – Sprzedaż na części?
Strona 1 z 1
Hej 
Naprawianie jej nie ma najmniejszego sensu, mimo że uszkodzona tylko tylna lewa ćwiartka, samochód się trochę skrzywił
Stąd moje pytanie – czy jest sens sprzedawać mazdę na części (rocznik '92) czy opchnąć od razu jakiemuś handlarzowi? Jest popyt na takie części jeszcze?
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Pierwsze pytanie:
Ty czy Ojciec??
Drugie pytanie:
Dużo tam jeszcze rdzy doszło??
Jeśli jest przeżarta to szkoda zachodu z rozbieraniem
A jeśli jest jako tako to rozbieraj. A w jakim stanie jest silnik, wnętrze i blachy??... Jak masz miejsce to rozbieraj na części...
Ty czy Ojciec??
Drugie pytanie:
Dużo tam jeszcze rdzy doszło??
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
BratCukierka napisał(a):Ty czy Ojciec??
Ja nie robię takich błędów
BratCukierka napisał(a):Dużo tam jeszcze rdzy doszło?? Jeśli jest przeżarta to szkoda zachodu z rozbieraniem A jeśli jest jako tako to rozbieraj. A w jakim stanie jest silnik, wnętrze i blachy??... Jak masz miejsce to rozbieraj na części...
Jest jak na 20 letnie auto przystało
Mam gdzie składować części, samochód by trzeba było rozebrać od razu
Z drugiej strony szkoda oddać jakiemuś handlarzowi za 300zł
No więc rozbieraj i wystaw rozsądne ceny i pójdzie szybko 
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Speed napisał(a):Zależy jak daleko i wiadomo za ileTo jak będziesz przy aucie to wyślij zdjęcia mi tam się nie spieszy. Jaki silnik w ogóle FS ?
Tak, FS. 150km od Warszawy stoi... jak zrobię zdjęcia to się odezwę, może się dogadamy.
To napisz chociaż czy udało Ci się sprzedać wszystko na części,. Bo z tego co wiem,top są także zakłady,które skupują auta na części,dostajesz za to gotówkę,ale nie znam adresów. No nic,w ostateczności szkoda tej Mazdy...
- Od: 30 mar 2012, 21:32
- Auto: Mazda 3 HB.
Mazda zostala zezlomowana. Znalezli sie chetni na kupno w calosci, ktorzy chcieli zrobic to auto i sprzedac dalej, nie zgodzilem sie na to. Sprzedalem ja ludziom ktorzy jakos "na lewo" zlomuja auta, zaplacili tyle samo co tamci ,ktorzy chcieli ja robic, w dodatku moglem zabrac to co chcialem.
EDIT: rozmawiam ze spamerem :mrgreen::mrgreen:
EDIT: rozmawiam ze spamerem :mrgreen::mrgreen:
Strona 1 z 1