Alkoholowy kącik MazdaSpeed
3 Leszki Pils

- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar

Dziś Cornelius Grejpfrutowy, jutro po WF-ie Podpiwek, a Kocur kiedy indziej.
Ostatnio edytowano 2 kwi 2012, 22:11 przez kubsztyk, łącznie edytowano 1 raz
kubsztyk napisał(a):Cornelius
U mnie w sklepie to coś się pojawiło. Dobre to... to.
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
prezes83 napisał(a):post do niedzieli
mothter of god
ja strzeliłem cztery perełki no i na dziś już basta bo o 5 trzeba stać
- Od: 8 lis 2010, 10:37
- Auto: Mazda 323F 2.0 V6 '96r
na zaczynam rozpracowywać 4pac harnasia
, za 2 dni urlop i zgrzewki piwska czekają na uwolnienie
, nooo panowie pijcie ile możecie, niech nerki pracują i kamieni nie produkują
ja już od 2 tyg lżejszy o kamyka 

kubsztyk napisał(a):Dziś Cornelius Grejpfrutowy, jutro po WF-ie Podpiwek, a Kocur kiedy indziej.Udało mi się kupić ostatnią sztukę Kocura, a było ich 10.
Uuuuu, co to ten kocur? Skąd on jest? Ile wolt?
Rafał napisał(a):U mnie w sklepie to coś się pojawiło. Dobre to... to.
Ja w auchanie widziałem. Tylko, że to ma chyba ze 3%

Radex napisał(a):czy Ty aby wiesz co oznacza ten skrót?![]()
Spróbuj lepiej pogłówkować do kogo mogłem kierować słowa w skrót zaklęte?
Kocour jest angielskim Pale Ale czeskiej produkcji, cena 10,90zł z butelką
Piwo górnej fermentacji, nie do końca przefiltrowane, o płytkim smaku i mocnej goryczy. Muszę jeszcze kiedyś spróbować klarownego Ale'a, ale podobno każdy jest taki gorzki. 4,5% woltażu.
Normalnie tyle bym nie zapłacił za browar, ale pokazałem kiedyś dziewczynie to piwo w necie i powiedziała, że jak będzie to żebym kupił bo jej się etykieta podoba
No i chciałem spróbować Ale'a.
Ten Cornelius, owszem, ma 3%. Wszedłem do sklepu i powiedziałem "Poproszę piwo na ból gardła". No to dał mi to grejfrutowe.
Właśnie spożywam Kocura. Nie jest wcale tak gorzki jak Pinta A 'la Grodziskie.. (2,8%) Tamto to ledwo przełknąłem..
A w kolejce jeszcze czeka Twierdzowe Ciemne Korzenne z miodem i Lipcowe niepasteryzowane 0,33.
EDIT: Twierdzowe korzenne – bardzo ciekawe. To nie to samo, co kupione w Realu korzenne z Gościszewa. Tamto pachniało ścierką i niezbyt specjalnie smakowało. Za to Twierdzowe faktycznie smakuje jak piernik.
Ciekawy eksperyment, polecam

Normalnie tyle bym nie zapłacił za browar, ale pokazałem kiedyś dziewczynie to piwo w necie i powiedziała, że jak będzie to żebym kupił bo jej się etykieta podoba
Ten Cornelius, owszem, ma 3%. Wszedłem do sklepu i powiedziałem "Poproszę piwo na ból gardła". No to dał mi to grejfrutowe.
Właśnie spożywam Kocura. Nie jest wcale tak gorzki jak Pinta A 'la Grodziskie.. (2,8%) Tamto to ledwo przełknąłem..
A w kolejce jeszcze czeka Twierdzowe Ciemne Korzenne z miodem i Lipcowe niepasteryzowane 0,33.
EDIT: Twierdzowe korzenne – bardzo ciekawe. To nie to samo, co kupione w Realu korzenne z Gościszewa. Tamto pachniało ścierką i niezbyt specjalnie smakowało. Za to Twierdzowe faktycznie smakuje jak piernik.