okibezy napisał(a):Lechu będziemy jutro w kontakcie
OPOLE – spotkania regionalne
fajnie było foty https://picasaweb.google.com/Sponeros/1Kwietnia2012Anka
=x

Nic nie stoi na przeszkodzie spotykać się z nami. Tylko wracać to ja tak szybko nie będęPioteq25 napisał(a):Mi się też podobało, tym bardziej że był to mój pierwszy spot w opolskim klubie
aLechu napisał(a):Nic nie stoi na przeszkodzie spotykać się z nami. Tylko wracać to ja tak szybko nie będęPioteq25 napisał(a):Mi się też podobało, tym bardziej że był to mój pierwszy spot w opolskim klubie

Sorki, że byłem z Wami tylko na "1 części" ale siły wyższe. Jednak wpadłem chociaż na chwilkę, bo wybierałem się na spotkanie z Wami już prawie rok
(nie licząc drobnego spotkania ze SponeRem i Shadoowem – o czym oni już chyba nawet nie pamiętają
). Jak tylko pojawi się kolejna okazja to postaram się być, tym razem na dłużej.
Hmmmm gdybym wiedział, że SponeR robi tyle fotek to na kilku bym się przynajmniej wyprostował
Hmmmm gdybym wiedział, że SponeR robi tyle fotek to na kilku bym się przynajmniej wyprostował
- Od: 23 kwi 2011, 14:30
- Auto: Toyota Avensis 2,0 VVTI T25
kiedyś: Mazda Premacy 1.8 100 KM '99
Dzięki za spotkanie
Mam nadzieję że na Opolskie K2 też taka liczna ekipą wejdziemy
Pozdro i do następnego.
pamiętają jeszcze, chodzi o to

Pozdro i do następnego.
hipek82 napisał(a):nie licząc drobnego spotkania ze SponeRem i Shadoowem – o czym oni już chyba nawet nie pamiętają
pamiętają jeszcze, chodzi o to

- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ
no strasznie z rok temu
a około 19 stała zlota mx-5 NB na rynku na ance
ulotkę dałem
potem mnie upolowała jak się zmywałem koło 20:30 to nawet wyprzedziła i awaryjnymi mrugneła
na prudnickich blachach![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

a około 19 stała zlota mx-5 NB na rynku na ance
ulotkę dałem
potem mnie upolowała jak się zmywałem koło 20:30 to nawet wyprzedziła i awaryjnymi mrugneła
na prudnickich blachach
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
=x

Myślę że chyba wchodzimy 
Oczywiście, że tak.
Jak wrócimy ze zlotu, to zarzucę jakiś wątek informacyjny – kalendarium spotkań Grupy Opolskiej
Tak poza tym czy ktoś coś potrzebuje z klubowych gadżetów? Jeśli tak to dajcie jakieś info do mnie lub Shadoow'a – możemy coś zakupić przy okazji na zlocie.
Jak wrócimy ze zlotu, to zarzucę jakiś wątek informacyjny – kalendarium spotkań Grupy Opolskiej
Tak poza tym czy ktoś coś potrzebuje z klubowych gadżetów? Jeśli tak to dajcie jakieś info do mnie lub Shadoow'a – możemy coś zakupić przy okazji na zlocie.
Pany co do kopy to do nas podłączy się jeszcze Martyny siostra z bobaskiem ponoć jest szlak którym bez problemu można dostać się wózkiem pod samo schronisko, więc Bezy też mógłbyś się z mały wybrać 
ja tez lece jak bede miał przestój w pracy 
- Od: 23 lis 2008, 13:54
- Auto: Mazda 323F BA 95 V6 Czerwone:)
To może jakieś szczegóły powoli zaczniemy ustalać
Co gdzie i jak .....
shadoow napisał(a):To może jakieś szczegóły powoli zaczniemy ustalaćCo gdzie i jak .....
Kiedy? – 3 maja
Gdzie? – Głuchołazy, Nysa, Jarnołtówek, Pokrzywna – niepotrzebne skreślić
Jak? – autami na parking a potem na piechotkę
O której? – nie mam pojęcia ale myślę, że na 12-tą będzie oki