Gdzie pracują Mazdowicze?
Ja studiuje europeistyke zaoczneie w Szczecinie i pracuje w Niemczech od 4miechow wczesniej pracowalem w ochroni. Pozdrawiam
- Od: 2 paź 2005, 14:23
- Auto: Mazda MX3 V6 24
a ty co robisz ?
Ucze sie w Wyzszej Szkole Logistyki w Poznaniu, w weekendy pracuje dorywczo gdzie sie tylko da, wakacje spedzilem w restauracji jako kelner, na codzien bawie sie w drobny handel (rowniez czym sie da

- Od: 12 maja 2004, 21:00
- Auto: 626 GE / 626 GF / PF 125p '75
siemax.... ja zapieprzam od 7 lat do tej samej szkoły .. teoretycznie mi został rok hotelarstwa.. poza tym hmmm mały handelek częściami komp..
-
Gość
Dzięki,dzięki.Jak jeździsz TIRem to może kiedyś spotkamy się na załadunku.Znam wielu kierowców- to ciężki kawałek chleba.Siemka i szerokiej drogisebek_69 napisał(a):
ja przez 2 lata smigalem na widlaczku a teraz przesiadlem sie na autko ciezarowe...pozdrawiam

- Od: 1 lis 2005, 13:02
- Auto: Xedos 6 KF '94 / B 1600 '83 / Vivaro 1,9DI '03 / Fazer1 '11 /
amra napisał(a):A ja jestem sobie magistrem prawa
A to juz wuem do kogo sie bede mogl zlosic na korepetycje
Zapraszam....
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 04&start=0
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 04&start=0
- Od: 11 kwi 2005, 23:11
- Auto: Honda Accord 1.8 VTEC 1999r
Były żołnierz zawodowy-wojsko sie skonczyło pracowało sie jako kierowca też w Fabryce Stara testowanie Starów .Obecnie na rencie spedzam bardzo dużo czasu na internecie a od miesiąca jestem prawie nonstop na Forum Mazda Speed. 
Mój park maszyn to: Mazda 626 GD/2,0.D. 1991. do śmigania na codzień.Mazda 323 BG Sedan 90r na częsci .
- Od: 3 paź 2005, 10:45
- Auto: Mazda 626 GD Haczbak
mX-MEN napisał(a):Dzięki,dzięki.Jak jeździsz TIRem to może kiedyś spotkamy się na załadunku.Znam wielu kierowców- to ciężki kawałek chleba.Siemka i szerokiej drogisebek_69 napisał(a):
ja przez 2 lata smigalem na widlaczku a teraz przesiadlem sie na autko ciezarowe...pozdrawiam
smigam tak zwana solowka to nie jest TIR ale prawie tak samo duzy

- Od: 21 sie 2005, 14:05
- Auto: BMW E46 320d 150km;))
Witam wszystkich kolegów i pozdrawiam Mamy szeroki wachlarz zawodów ale chyba aż tak bardzo się nie powielę jak powiem że jestem żołnierzem zaw. z dość długim stażem WSZYSTKIEGO NAJDŁUŻSZEGO........ OPRÓCZ HAMOWANIA wszystkim kolegom
- Od: 14 paź 2005, 18:46
- Auto: Mazda MPV 2,5 td
Takie fajne studia moga troche potrwac 
ja, z wyksztalcenia finansista po UŁ, sobie rządzę i zarządzam
a z najburzliwszego okresu mojej kariery zawodowej, zakończonego juz na całe szczęście, odziedziczyłam nawet intrygującą ksywkę.. Czeczenka
pozdrawiam serdecznie
a z najburzliwszego okresu mojej kariery zawodowej, zakończonego juz na całe szczęście, odziedziczyłam nawet intrygującą ksywkę.. Czeczenka

pozdrawiam serdecznie

- Od: 20 wrz 2005, 16:06
- Auto: Mazda MX-5 NA 1.6
to może też się pochwalę co robie
jestem aktualnie na ostatnim roku studiów ATR Bydgoszcz kierunek zarządzanie i marketing na wydziale budownictwa i inżynierii środowiska
trzeba juz pisać inżynierkę
ale się nie chce
- Od: 15 paź 2005, 22:09
- Auto: Mazda 5 Sport 2.0 benzyna
była: Honda Accord i-Ctdi Sport 2006r
Mazda 323C 1,5i
Ja to młodzik jestem
chodze do LO w Warszawie na Okęciu, profil językowy. Jestem w 1 klasie wiec jeszcze przynajmniej
2 latka
a pod szkola widuje dwie madzie... 626 GE i 323C BA
a po szkole... ide na kierowce ciężarówki jak koledzy sebek_69 i mX-MEN
Jakim jezdzisz autem??
ja jezdzilem Actrosem Mega Space i Atego 1223 z przyczepa... teraz nie mam okazji jezdzic ciezarowka
Pozdrawiam
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
sebek_69 napisał(a):smigam tak zwana solowka to nie jest TIR ale prawie tak samo duzy
Jakim jezdzisz autem??
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 17 gru 2005, 00:32 przez Riki, łącznie edytowano 3 razy