TARNÓW – spotkania regionalne
No tam widziałem co nieco, na IC sa zdjęcia w miare dokładne, ale nie widze tam jakiegoś gwintu i trudno jest ocenić jak się to trzyma.. Muszę zebrac wiedzę na ten temat, bede działał na parkingu z tym ustrojstwem, jak zdobęde ten przewód..
Mam nadzieję że zacisnąłeś przewód powyżej pęknięcia żeby płyn nie zszedł ze zbiornika bo jak Ci się to zapowietrzy... a zwłaszcza pompa abs to podobno tragedia w naszych GF-ach
No to rzeczywiście szczęście w nieszczęściu
a tutaj coś co powinno Ci pomóc przy wymianie myślę że będzie bardzo podobnie
http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=9&t=7777
ale jak to wszystko się okaże prymaaprylisowaniem to....

ale jak to wszystko się okaże prymaaprylisowaniem to....

Nie jest mi do "śmiocia" z tego powodu
Dzięki very, ale ten gościu od hondy nie napisał jak odkręcić przewód w tym miejscu co potrzebuje
Ale dam rade, najważniejsze jest zdobyć te elastyczną żmiję..
No jak jak odkręcić
bierzesz zakładasz klucz na przewód sztywny żeby go nie ukręcić.. drugi klucz na elastyczny i kręcisz elastycznym oczywiście najpierw odkręcasz go od zacisku lub w Twoim wypadku utnij całkiem 
ho ho ale OT

ho ho ale OT

VeryCoolMan napisał(a):No jak jak odkręcićbierzesz zakładasz klucz na przewód sztywny żeby go nie ukręcić.. drugi klucz na elastyczny i kręcisz elastycznym oczywiście najpierw odkręcasz go od zacisku lub w Twoim wypadku utnij całkiem
ho ho ale OT
Ale masz zaciesz, a z tym kręceniem kluczem to już szydera
pisałem do Ciebie na gg, to ani widu ani słychu
Wisniaus napisał(a):PANOWIE czy szykuje sie jakies spotkanko w Tarnowie w najblizszym czasie????
Jeśli chodzi o mnie, to jestem otwarty na propozycje. Jak tylko nic nieplanowanego się nie wydarzy, to jestem chętny na spotkanie załóżmy jutro lub w drugi dzień świąt, bo zapewne niedziele większość chce spędzić z rodziną.. Ale mogę i w niedziele się spotkać
Proponuje drugi dzien swiat moze pogoda dopisze.Godzinka 14 ta, Parking Carefour Blonie,chetni pisac heja
-
WisniaUs
Wisniaus napisał(a):Proponuje drugi dzien swiat moze pogoda dopisze.Godzinka 14 ta, Parking Carefour Blonie,chetni pisac heja
W poniedziałek ma ponoć być już ładniej, bo jutro to kiepściutko z pogoda się zapowiada..
Co do miejsca w takim wypadku poniedziałek,parking carrefoura kolo straży godz 14
Czekamy na chętnych
Wisniaus napisał(a):Aha Panowie moze ktos ma odstapic naklejke klubowa plizzzzz
Ja nie mam niestety, i nie przypuszczam że ktoś będzie miał.. trzeba by zamówić w sklepiku klubowym, ewentualnie powiedz jakie chcesz, postaram się coś załatwić
Tutaj masz link do naszego sklepiku http://www.mazdaspeed.pl/sklep/gadzety- ... lejki.html
Wybierz coś i mi powiedz które, a ja pogadam z kim trzeba i po zlocie ogólnopolskim może udało by się je załatwić.
Ewentualnie zrobić zamówienie grupowe tu na rejon tarnowski, i taniej wyjdzie z przesyłką na pare osób, o ile są chętni..
Ta na mojej szybie=40cm.
Wybierz coś i mi powiedz które, a ja pogadam z kim trzeba i po zlocie ogólnopolskim może udało by się je załatwić.
Ewentualnie zrobić zamówienie grupowe tu na rejon tarnowski, i taniej wyjdzie z przesyłką na pare osób, o ile są chętni..
Ta na mojej szybie=40cm.
Super, dzieki DOM
zamowilem wlasnie sobie na 25 cm naklejeczke bedzie pod tablice rej bo mam tam ryse po tablicach z USA .See Yaa w poniedzialek hejka..A zbiorowe zamowienie fakt mozna zrobic jak bedzie wiecej chetnych.Cos tam domowie sobie jeszcze.
-
WisniaUs
Widze ze bardzo Ci spieszno bylo, koszt wysyłki wiekszy niz cena naklejki jak dobrze kojarze
Ale to spoko, będzie większa rozpoznawalnosc na ulicy
mam nadzieje, do zobaczenia
A dla wszystkich: Wszystkiego najlepszego na Swieta Wielkanocne, trzymajcie sie cieplo i zdrowo
A dla wszystkich: Wszystkiego najlepszego na Swieta Wielkanocne, trzymajcie sie cieplo i zdrowo
A no ja w goracej wodzie ...heh musze miec juz, a i koszt przesylki wart 3ech takich naklejek ale co zrobic jak sie ma zachcianki 
-
WisniaUs
ja chcialem dzis zorganizowac spota ale mialem silnik w czesciach i po wielu godzinach w koncu kolegą udalo sie cos z tego zrobic co do poniedzialku ja odpadam bo o 14 jest speedway
- Od: 14 sty 2012, 14:18
- Auto: Mazda mx3 1.8 V6 1995r