WARSZAWA – Imprezy klubowe
Spore wyprzedzenie jak dla mnie jw. wstępnie chętny, ale czas pokaże czy coś nie wyskoczy.
..::Boost::..
Były GD 2.2i GLX Ultra 91r., GW 2,0 Diesel po FL silver 01r.,GY 2.0 Diesel po FL 07r. (black)
Są GW 2.0 Diesel po FL black devil (JMZGW...666) 01r. & GY 2.0 Diesel po FL 07r. (strato blue)
Będą... Mazdy oczywiście :)
>>>Mazda or Nothing<<<
Były GD 2.2i GLX Ultra 91r., GW 2,0 Diesel po FL silver 01r.,GY 2.0 Diesel po FL 07r. (black)
Są GW 2.0 Diesel po FL black devil (JMZGW...666) 01r. & GY 2.0 Diesel po FL 07r. (strato blue)
>>>Mazda or Nothing<<<
- Od: 6 kwi 2005, 18:09
- Auto: GY 2.0 MZR-CD 143/174KM po FL 07r.
No jeszcze trochę jest. Informuję wcześniej żeby chętni mogli sobie zorganizować kilka chwil na ten dzień
Naprawdę polecam bo i czas można fajnie i wesoło spędzić a i przy okazji relaks pierwsza klasa
*pierwszy post aktualizowany
01.04.2012 – Aquapark Jachranka (Zegrze) – powtórka
Spotkanie – Stacja BP ul. Modlińska 54 (przed skrętem na Nieporęt) --> godz. 11.00 – 11.30
Mapka
Naprawdę polecam bo i czas można fajnie i wesoło spędzić a i przy okazji relaks pierwsza klasa

*pierwszy post aktualizowany
01.04.2012 – Aquapark Jachranka (Zegrze) – powtórka
Spotkanie – Stacja BP ul. Modlińska 54 (przed skrętem na Nieporęt) --> godz. 11.00 – 11.30
Mapka
-
Szalotka
Ja też się piszę. Tym razem już pewnie rodzinnie
Rekord zjazdu mam do pobicia. Muszę zejść poniżej 13,78
– gromaciek (family)
– Boost
– WodnikSzuwarek
– CezaR83
– ?
Czekamy na więcej chętnych
Rekord zjazdu mam do pobicia. Muszę zejść poniżej 13,78
– gromaciek (family)
– Boost
– WodnikSzuwarek
– CezaR83
– ?
Czekamy na więcej chętnych

-
Szalotka
CezaR83 napisał(a):Ja sie pisze pod warunkiem ze jedziemy znowu Rexem
Taaaaaaa do 100 km/h mamy nawet pozwolenie grzać

Ale Gadżet Ratunkowo -Ostrzegawczo-Monitorujący w skrócie GROM
[img]http://i59.tinypic.com/2h4m720.jpg[/img
Ekhm ekhm i co byłem, czekałem do 12 i nikogo nie było
>>>Mazda or Nothing<<<
>>>Mazda or Nothing<<<
Trzeba coś skrąbnąć w tygodniu
Nikt nie pisał nie dzwonił to myślałem że wszyscy zajęci 
Po świętach sie pojedzie
Po świętach sie pojedzie
-
Szalotka
Dobra, dobra, było ustalone, stawiasz flachę do wspólnej konsumpcji.
>>>Mazda or Nothing<<<
>>>Mazda or Nothing<<<
Flacha ? Nie ma problemu
Ty drugą na popitę i gra melodia
A co do basenu to po świętach się zgadamy i polecimy
A co do basenu to po świętach się zgadamy i polecimy
-
Szalotka
MAJÓWKA 2012
03 – 06 Maj – Miejscowość ''ZGON'' nad Jeziorem Mokrym (Mazury)
Ośrodek DZIKA RÓŻA
Ośrodek mieści się jak wspomniałem nad Jeziorem Mokrym w miejscowości Zgon nie opodal Ruciane Nida.
Pokoje są dwuosobowe z umywalka i prysznicem w cenie 35 pln od osoby za dobę. Kabiny WC znajdują się na korytarzu.
Na terenie ośrodka mamy pomost z wypożyczalnią sprzętu wodnego (rowerki, kajaki), kawałek plaży, bar w którym można zakupić ciepły posiłek (śniadania, obiady, kolacje) jak i róznego rodzaju napoje z tymi wyskokowymi włącznie. Są specjalne miejsca grilowe. Jest także plac zabaw dla dzieci. Jeśli ktos nie ma co zrobić ze swoim zwierzęciem, które posiada w domu istnieje możliwośc zabrania ze sobą.
W trakcie pobytu planowany jest rejs statkiem po jeziorach. Ceny są mniej więcej do 40 złotych od osoby. W zależności od rejsu.
Spotkanie w dniu wyjazdu tj. 03.05.2012 (Czwartek)
Stacja BP ul. Modlińska 54 (przed skrętem na Nieporęt) --> godz. 6.30 – 7.00
Mapka
Osoby chętne proszę zgłaszać się w tym temacie.
Na obecną chwilę zainteresowanie wyrazili :
– gromaciek (x2)
– Mazd Max (x2)
– Trolix (x2)
– CezaR83
– WodnikSzuwarek (x2)
– Grucha (x2) – bedzie już od 1.05
– ?
* Do poniedziałku 23.04.2012 chciałbym już znać ilość chętnych osób.
* Pierwszy post aktualizowany
03 – 06 Maj – Miejscowość ''ZGON'' nad Jeziorem Mokrym (Mazury)
Ośrodek DZIKA RÓŻA
Ośrodek mieści się jak wspomniałem nad Jeziorem Mokrym w miejscowości Zgon nie opodal Ruciane Nida.
Pokoje są dwuosobowe z umywalka i prysznicem w cenie 35 pln od osoby za dobę. Kabiny WC znajdują się na korytarzu.
Na terenie ośrodka mamy pomost z wypożyczalnią sprzętu wodnego (rowerki, kajaki), kawałek plaży, bar w którym można zakupić ciepły posiłek (śniadania, obiady, kolacje) jak i róznego rodzaju napoje z tymi wyskokowymi włącznie. Są specjalne miejsca grilowe. Jest także plac zabaw dla dzieci. Jeśli ktos nie ma co zrobić ze swoim zwierzęciem, które posiada w domu istnieje możliwośc zabrania ze sobą.
W trakcie pobytu planowany jest rejs statkiem po jeziorach. Ceny są mniej więcej do 40 złotych od osoby. W zależności od rejsu.
Spotkanie w dniu wyjazdu tj. 03.05.2012 (Czwartek)
Stacja BP ul. Modlińska 54 (przed skrętem na Nieporęt) --> godz. 6.30 – 7.00
Mapka
Osoby chętne proszę zgłaszać się w tym temacie.
Na obecną chwilę zainteresowanie wyrazili :
– gromaciek (x2)
– Mazd Max (x2)
– Trolix (x2)
– CezaR83
– WodnikSzuwarek (x2)
– Grucha (x2) – bedzie już od 1.05
– ?
* Do poniedziałku 23.04.2012 chciałbym już znać ilość chętnych osób.
* Pierwszy post aktualizowany
-
Szalotka
Panowie a może przełożycie termin i nieco miejsce i wpadniecie na mazury w czerwcu w długi weekend?
Więcej info:
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=75&t=135175
Ja niestety w majówke odpadam
Więcej info:
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=75&t=135175
Ja niestety w majówke odpadam

Miejscowosc Zgon
i wszystko jasne 

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Widze wlasnie. Moze jakas ekipke od siebie skoluje ale generalnie ja dopiero wieczorem 3go bede w domu wiec jezeli juz to 4 kolo poludnia bym sie zjawil cy cus wiec raczej samemu niz z nim 

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
To daj jak najszybciej znać co i jak
Na obecną chwilę mamy 8 osób. Grucha będzie juz wcześniej więc nie biorę pod uwagę w liczebności.
Rezerwację zrobiłem na 15 ludu ale jutro mam dzwonic do babki i jesli bedzie możliwość to przesune na 20. A pewnie będzie. Ogólnie to z chęcią bym na 30 zrobił ale chyba tyle chętnych z MS nie będzie. Obym się mylił
Na obecną chwilę mamy 8 osób. Grucha będzie juz wcześniej więc nie biorę pod uwagę w liczebności.
Rezerwację zrobiłem na 15 ludu ale jutro mam dzwonic do babki i jesli bedzie możliwość to przesune na 20. A pewnie będzie. Ogólnie to z chęcią bym na 30 zrobił ale chyba tyle chętnych z MS nie będzie. Obym się mylił
-
Szalotka