Mazda 323F BA J-Spec KL-ZE
Patryk sie upierał kombinował i dupa wyszła z tego.Mx3 zrobilismy swap kl-ze wystroilismy smt6 i auto bangla pieknie.I nie trzeba ecu JDM bo on tez nic nie da bo auto zalewa.
PS.Patryk co jest teraz z autem??,dawno sie nie widzielismy
PS.Patryk co jest teraz z autem??,dawno sie nie widzielismy

- Od: 13 cze 2004, 22:12
krystianITR napisał(a):.Mx3 zrobilismy swap kl-ze wystroilismy smt6 i auto bangla pieknie.I nie trzeba ecu JDM bo on tez nic nie da bo auto zalewa.
Jakie ma osiagi??
Zobaczcie podpis kolegi xXx
KL-ZE zajechany 
- Od: 20 lut 2005, 00:00
- Auto: 323F BA 1.8 BP LPG '94
Cronos KL ATX '95
Morgenik napisał(a):juz dawno zajechany, daltego patyk smiga 626
wiem o tym kupil. ta 626 od klubowiczki

Cronos KL ATX '95
Riki napisał(a):krystianITR napisał(a):.Mx3 zrobilismy swap kl-ze wystroilismy smt6 i auto bangla pieknie.I nie trzeba ecu JDM bo on tez nic nie da bo auto zalewa.
Jakie ma osiagi??tak z ciekawosci pytam...
Zobaczcie podpis kolegi xXx![]()
![]()
ET 14.9 bez odchudzani itd.........
Wiec jak itr stock
Do dzisiejszego dnia auto lata pieknie ,prosta sprawa ,ale utrudniacie sobie zycie:):)
Ale czekam na mocne n/a kl-ze chciałbymbym stanac

krystianITR napisał(a):ET 14.9 bez odchudzani itd.........
Wiec jak itr stock
Do dzisiejszego dnia auto lata pieknie ,prosta sprawa ,ale utrudniacie sobie zycie:)usmiech
Ale czekam na mocne n/a kl-ze chciałbymbym stanac zeby
No to niezle
pozdro
Morder napisał(a):krystian a ta mx-3 nie ma przypadkiem jeszcze wymienianych kolektorów na sportowe ?
Ma kolektor wydechowy i dolot....
Sa jakies wałki,tłoki do kl-ze perfomance???

prosta sprawa ,ale utrudniacie sobie zycie:)usmiech
No masz rację Krysiu, prosta sprawa biorąc pod uwagę fakt, że wszystko co chciał wiedzieć Tomek o KL-ZE dowiedział się ode mnie

Wszystko było podane jak na tacy, aczkolwiek w tym momencie uważam że w przypadku 323F mniej problematycznie jest wystroić to wszystko za pomocą SMT6.
W przypadku MX-3 jest zupenie inaczej i w porównaniu do Tomka, który zapłacił za Piggy-back + wystrojenie sporo kasy koszty dostosowania ECU w MX-3 K8 tak jak to było robione u Morder-a zamykają się w granicach 10 PLN

ciekawe kiedy zajedzie 3 motor
No_name, dlaczego wypowiadasz się na temat czegoś o czym nie masz żadnego pojęcia
No_name, ciekawe kiedy poleci Ci twój ATX
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pyton162 napisał(a):to napisz co sie dzieje z 323f
No napisz, nie bądz taki, wszyscy się interesują.
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
BA idzie na sprzedaż z innym silnikiem, a ZE zostawiam sobie na wiosne a wtedy mam nadzieje, że po sprzedaży obydwu nabędę 323F BA V6 97 lub 98 w kolorze Noble Green
Tak to sobie będzie, dziękuję wszystkim życzliwym
Tak to sobie będzie, dziękuję wszystkim życzliwym

Pozdrowienia i szacunek sam wkładałem do swojego MX KL 2,5, wiem ile to kasy, nerwów, i pracy, dlatego wszyscy gderacze
. Służy mi już trochę czasu i wszystko ok. Problemem jest przyczepność i brak 6 biegu. Przy 230 kończy się zakres obrotów , a przy ruszaniu przedni napęd niestety daje się we znaki aż do 3 biegu a w zimę to i nawet do 5 mówię o nawierzchni bez śniegu
. Do pełni szczęścia potrzebne mi turbo i 4x4
ale i tak jest wesoło.

- Od: 28 sty 2004, 07:37
- Auto: MX-3 GSR 2,5 V6
xXx napisał(a):No_name, ciekawe kiedy poleci Ci twój ATX
raczej nie szybko bo chodzi jak szwajcarski zegarek
a co do BA to bardzo mi sie podoba, ale jak na taki autko to jest ciezki :/ i wcale takie wielkie nie jest :/ jak by Jej zabrac okolo 70 – 100kg autko lepiej by smigalo no i tez bym tam wsadzil 2.5 V6, ale zwyczajna KL bo czytalem i nie chcialo by mi sie tak bawic. KL spokojnie mi wystarczy pieknie chodzi mocniejszej mi nie trzeba
a ile chcesz za eFke i ktory rocznik podaj mi Jej dane na PW jesli masz ochote
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Już raz wymieniał oczko
nie ja tylko moj ojciec
Cronos KL ATX '95