sylwo napisał(a):Mam to co pod awatarem pisze.
Jest napisane
Za 3,5 to bym go nie wziął, nie wiadomo ile może mieć szpachli, jeszcze 2 koła to może bym dał, ale nie więcej, przecież stoi na szrocie
www.mazdaspeed.pl
sylwo napisał(a):Mam to co pod awatarem pisze.
sylwo napisał(a):Kamilu widziałem go w realu i powiem Ci że robi ładne wrażenie. Równoległe linie między blachami karoserii. Kolory zderzaków nieco się różnią od reszty ale trzymają się porządnie. Wnętrze robi takie wrażenie
Teraz na pewno cena spadła bo już nie ma maski i zderzaka oraz skrzyni
Enemy napisał(a):Witam,
zastanawiam się między MX3 a Xedosem.
Co myślicie o takiej ofercie:
Xedos 6 2.0 V6 z 1996r
210tyś przebiegu z LPG
Podobno bezwypadkowy, w weekend prawdopodobnie podjadę go sprawdzić. Cena ~5000
Co może być w nim rozwalone, jest prawdopodobne, żeby Xedos w tej cenie nie okazał się wrakiem?
Enemy napisał(a):Witam,
zastanawiam się między MX3 a Xedosem.
Co myślicie o takiej ofercie:
Xedos 6 2.0 V6 z 1996r
210tyś przebiegu z LPG
Podobno bezwypadkowy, w weekend prawdopodobnie podjadę go sprawdzić. Cena ~5000
Co może być w nim rozwalone, jest prawdopodobne, żeby Xedos w tej cenie nie okazał się wrakiem?
lukkil napisał(a):Błagam, czytałeś jakieś posty odnośnie Xedosa na forum? Np. wcześniejsze posty z tego tematu?
tu nie chodzi o rocznik, ponieważ Xedos z końca produkcji może być bardziej zjeżdżony aniżeli ten z początku, więc tym się nie kieruj – generalnie te do 94r były lepiej wyposażone – o różnicach dowiesz się używając wyszukiwarki.
sebek-71 napisał(a):dbać bardziej, niż o swoją żonę
Tubi napisał(a):
Co mi po tym moja żona jeździ najmiej tym autem a najwięcej szkód robiwczoraj jechaliśmy gdzieś i poszła do sklepu a że nie mogłem stać w tym miejscu podjechałem do przodu kawałek, kostka brukowa pofalowana jak bałtyk. No i jak wróciła i otworzyła drzwi to było na styk z krawężnikiem. ale na tej krzywej kostce się potkneła przy wsiadaniu i pociągneła za sobą drzwi trąc o chodnik.
Enemy napisał(a):Orientujecie się ile może kosztować podłączenie samochodu do komputera i sprawdzenie czy nie kręcony? Nie mówię o tym konkretnym, ale ogólnie.
DamianSzatan666 napisał(a):zastanawiam sie czy przypadkiem nie będzie niszczyło silnika...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6