Pajko napisał(a):zaczek , chcesz jedną czerwoną ramkę ? mogę ci dać za friko ale ma mam tylko jedną i to używkę która jest na klapie obecnie .
Wy planujecie spoty a ja mam taki widok w garażu
Zawsze możesz wpaść czerwonym

www.mazdaspeed.pl
Pajko napisał(a):zaczek , chcesz jedną czerwoną ramkę ? mogę ci dać za friko ale ma mam tylko jedną i to używkę która jest na klapie obecnie .
Wy planujecie spoty a ja mam taki widok w garażu
No widzisz jak jest, moze cos w lecie ruszy.. Co do podkładek pod tablice to sa niestety tylko niebieskie do wyboru. Troche dziwna polityka ze strony sklepu ale wplywu nie mamy na to. Propozycja dwoch rodzajów podkładek byla podrzucona, klub- jego "góra" nie zareagowała pozytywnie. Wychodzi albo zamówić te ktore sa, albo trafić przypadkowo na kogos kto chce sie pozbyć.zaczek111 napisał(a):Dominator
szkoda, że tylko naklejki a nie podkładki pod tablice rejestracyjna w kolorze czerwonym, bo jestem na kupnie, a nasze forum ma tylko niebieskie![]()
A z tym spotem to sami widzicie jak to wychodzi-a raczej jak to całkiem upada
mlody87mma napisał(a):ja bym propomowal moze 7 kwietnia w wielka sobote czas wolny w tarnowie sa 3 znane mi mazdy mx3 ze mna 4 i byli bysmy chetni na sppota w okolicach tego terminu dokoptowac kilku fanatykow i moze byc ciekawie
Dominator napisał(a):Panowie, potrzebuje przewód hamulcowy elastyczny przedni idący od zacisku. Orientujecie się kto mógłby mieć takowy? Pierdyknął mi w trasie do krk dzisiaj, to nie żarty![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd