loockas napisał(a):Na SGS2 pewnie też wgrywa się romy CWM'em ewentualnie odinem?
tak jest. Czyli jak u Szymona jest samsungowy, to roota aktualnemu softowi, przegrać "pure ics" na sd, potem wejść do cwm i instalować. Polecam przed operacją wyczyścić telefon ( zadzwonić pod numer *2767*3855# ).
Szymon napisał(a):Nie przeszkadzają Ci za bardzo w używaniu?
Ja naprawde nie znalazłem rażących błędów. Zauważyłem tylko, że niektóre gry mi się nie chcą zainstalować, ale nie wiem czy to wina ogólnie ics czy tego majstrowanego romu. Poza tym, wszystko co ważne, działa. GPS, WIFI, Bluetooth (ooo właśnie, działa jego funkcja. Ale zdarzyło się, że mimo, że powiązałem urządzenia, musiałem wykonać powiązanie drugi raz, bo urządzania się nie widziały. Więc jak używasz słuchwaki bluetooth, to może to być dokuczliwe). Do codziennego użytku polecam. Może dodam, że w telefonie mam cały pakiet Go Launcher, więc o błędach softu nic mi nie wiadomo, bo tak naprawdę nakładka Go launchera te błędy mi ukrywa.
Od siebie polecam jeszcze programik AddinTimer, ustawiasz godziny przejścia telefonu w tryb offline (np na noc), co pozwoli wydłużyć pracę baterii