TORUŃ – spotkania regionalne
Pitolowe MX6 widziane pod pizzenią Capri w mieście 
Wachers oblukaj!!!!!!!!
się nie mogę ja doczekać aż Ty skończyć film 
kiedy spot?
kiedy spot?
Cześć chlopaki,
Postanowiłem napisać z prośbą o pomoc w postawieniu madzi, a mianowicie. Potrzebuje sprawdzić moduł zapłonowy ponieważ Madzia nie odpala i wszystko inne już było sprawdzone. Oczywiście odwdzięcze się finansowo dla tego kto by pomógł, ponieważ kupno używanego to też loteria i nie chciałbym szukać w nieskończoność.
323F BA 1.5 Kod silnika Z5 rocznik 1996
Postanowiłem napisać z prośbą o pomoc w postawieniu madzi, a mianowicie. Potrzebuje sprawdzić moduł zapłonowy ponieważ Madzia nie odpala i wszystko inne już było sprawdzone. Oczywiście odwdzięcze się finansowo dla tego kto by pomógł, ponieważ kupno używanego to też loteria i nie chciałbym szukać w nieskończoność.
323F BA 1.5 Kod silnika Z5 rocznik 1996
- Od: 7 sty 2012, 01:35
no coś w tym stylu chce
szukałem w toruniu jakiegoś opuszczonego budynku do którego można by wjechać ale objechałem już pół torunia i narazie lipa z czymś takim...
będzie trzeba chyba pomyśleć nad alternatywą.
Wczoraj Madzia dostała porządną dawkę wosku i jest szczęśliwa oraz się błyszczy
no i troche rysek poschodziło, a kilka nowych zauważyłem niestety.
co do aparatu to gadaj z Trzydziechem albo Wachersem tylko oni u nas posiadaja Potężne Z5
będzie trzeba chyba pomyśleć nad alternatywą.
Wczoraj Madzia dostała porządną dawkę wosku i jest szczęśliwa oraz się błyszczy
co do aparatu to gadaj z Trzydziechem albo Wachersem tylko oni u nas posiadaja Potężne Z5
W Yakuzie Ci sprawdzą za parę złotych cały aparat i powiedzą co do wymiany, sprawdzają praktycznie na miejscu.
Powtarzam, kiedy spot?
Powtarzam, kiedy spot?
ja na spot w tym tygodniu to nie wiem czy czas znajde. bo cały czas coś robie po robocie.
PHM może na lotnisko się uda dostać także by było elegancko:)
20 MAC dziś?
jo, chyba jo :p
ja będę sam, pisać nie będę chyba że z bramki 
zmiana:
20 w KFC na Szosie Lubickiej. Zapraszamy chętnych na spotkanie klubowe

zmiana:
20 w KFC na Szosie Lubickiej. Zapraszamy chętnych na spotkanie klubowe
Na wesoło:D