Co do naklejek to ja tez sie pisze na komplet. Pozrywam jak odejda te co mam do tej pory na klapie z tylu i pierdykne sobie takie, a co sie bede
RADOM – spotkania regionalne
No Pany licze ze sie spotkacie z naszym PRem
Co do naklejek to ja tez sie pisze na komplet. Pozrywam jak odejda te co mam do tej pory na klapie z tylu i pierdykne sobie takie, a co sie bede
Karolu zaloz za mnie jak mozesz te 3pln bo na koncie w Polsce nie mam ani zlotowki zeby nawet Ci przelac, jak przyjade w maju to sie rozliczymy. tylko kurde nie wiem czy czarne czy biale
ale chyba biale beda lepsze

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
No dobra, to spot jutro, czyli w niedzielę, ale gdzie i o której?
Dobrze byłoby się spotkać i przymierzyć te nalepki, (chociaż dla mnie to kcha że są zewnętrzne)
Dobrze byłoby się spotkać i przymierzyć te nalepki, (chociaż dla mnie to kcha że są zewnętrzne)
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
spot jutro czy w niedziele? Tadek chyba zjadles jedden dzien 
dogadaliscie sie?
dogadaliscie sie?

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Mieczyslaw napisał(a):spot jutro czy w niedziele? Tadek chyba zjadles jedden dzien
dogadaliscie sie?
czyli w niedzielę
Ale o co kaman? Przecież pisałem to wczoraj, tj w sobotę
Oj Mieciu, co Ty paczysz...
Edit:
Odzew jak zwykle duży

"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
tadziomaru1 napisał(a):czyli w niedzielę
Ale o co kaman? Przecież pisałem to wczoraj, tj w sobotę
Oj Mieciu, co Ty paczysz...
Daje sobie wlosa uciac ze tam bylo napisane CZY
tadziomaru1 napisał(a):Edit:
Odzew jak zwykle duży, czyli ze spotu
kajol napisał(a):ja wciąż jestem za dzisiejszym dniem a nasz PR wciąż może się pojawićpisze tak późno bo zegarka nie przestawiłem
![]()
Pretensje do samych siebie, jestescie tylko we trzech jak narazie przedstawicielami regionu. Nie prosciej byloby sie zdzwonic?
kajol napisał(a):Mieciu ja dla Ciebie zamówiłem białe, co tam niech będzie 1euro
Podziekowal

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Mieciu, ja liczyłem na nowych
A spot oczywiście był, jasne że się zdzwoniliśmy
Maciek dał radę przyjechać, pogadaliśmy, naklejki już zamówione i zapłacone
, możesz przyjeżdżać na klejenie
. Posiedzieliśmy do za dziesięć ósma 
A spot oczywiście był, jasne że się zdzwoniliśmy

"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Dzięki panowie za miłe spotkanie
Warto było przyjechać i pogadać
Sorry że zapomniałem naklejek. Na wariata zbierałem się z domu i tak wyszło ale tak jak obiecałem dzisiaj lecą priorytetem do Was więc do środy pewnie będą
Pozdrawiam i do zobaczenia wkrótce

Sorry że zapomniałem naklejek. Na wariata zbierałem się z domu i tak wyszło ale tak jak obiecałem dzisiaj lecą priorytetem do Was więc do środy pewnie będą
Pozdrawiam i do zobaczenia wkrótce
-
Szalotka
Fajny spocik całkiem dobrze wyszło tak na szybko
szkoda że donleon musiałeś tak szybko wracać bo w innym wypadku postałbyś sobie z nami. Miło że wpadłeś Maciek bo niezły kawałek targnąłeś się żeby chłopaków poznać- troszczy się chłopak o swoich podopiecznych 
kajol napisał(a):Miło że wpadłeś Maciek bo niezły kawałek targnąłeś
Nie żałuję. Warto było
Naklejki własnie wyszły do Was

-
Szalotka
No, jestem z Was dumny 

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
No cóż, starałem się jak mogłem, ale czas mi się skończył i musiałem wybywać... Może następnym razem spotkamy się w większym gronie. Liczę na to, że po świętach będzie więcej czasu i dołączą do nas nowi spotowicze. Może też trafi się się okazja do spotkania z PR-em. Tak po cichu marzy mi się jakiś spot mazowiecki np. na zamku w Czersku koło Góry Kalwarii
. Ładna okolica i dobry dojazd ze wszystkich stron.
- Od: 12 cze 2009, 20:32
- Auto: mazda 3 1,6 DI 2006 HB-była.
Jest... toyota
donleon napisał(a):Tak po cichu marzy mi się jakiś spot mazowiecki np. na zamku w Czersku koło Góry Kalwarii. Ładna okolica i dobry dojazd ze wszystkich stron.
Świetny pomysł

Zamek wporzo a i karczma jest obok żeby coś zjeść

-
Szalotka
Na Jeżego zawsze można liczyć
świetny pomysł, on ze swoją znajomością topografii kraju wie co, gdzie warto się udać-namówił nas za Zegrze
Mieciu Ty już sie szykuj na powrót do kraju bo jak sam widzisz sprawy po świętach ruszą
Mieciu Ty już sie szykuj na powrót do kraju bo jak sam widzisz sprawy po świętach ruszą
Ja bede mniej wiecej w polowie maja wiec jestem otwarty na propozycje tylko oby nei za dlugie bo mamuska bedzie marudzila ze przyjechalem do domu i wyjechalem znow
Chcialbym mniej wiecej wiedziec jak sie ma sprawa z zegrzem, na kiedy Macku planujesz cos zorganizowac bo ja mam raczej napiety, okreslony termin od do wiec chcialbym wiedziec jakie sa propozycje. Ze swoje jstrony od razu powiem ze planuje zjechac na urlop koniec lipca poczatek sierpnia
Chcialbym mniej wiecej wiedziec jak sie ma sprawa z zegrzem, na kiedy Macku planujesz cos zorganizowac bo ja mam raczej napiety, okreslony termin od do wiec chcialbym wiedziec jakie sa propozycje. Ze swoje jstrony od razu powiem ze planuje zjechac na urlop koniec lipca poczatek sierpnia

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
W zeszłym roku zostawiliście mnie samego więc teraz nie odpuszcze Sandomierz pomyślcie nad tym, kilka stron wcześniej pokazałem kilka fotek w tym temacie i napisałem jak było więc nic więcej nie musze mówić
kajol napisał(a):W zeszłym roku zostawiliście mnie samego więc teraz nie odpuszcze
Wez bo Cie kopne w pupę. Ile razy bylismy na spotach kilkudniowych w innych regionach? Sandomierz byl z tego co pamietam w niesprzyjajacym dla mnie terminie. Nad Zegrze czy gdzies tam chce jechac i prosilbym aby (jesli to mozliwe oczywiscie) bylo to w terminie, w ktorym bede w Polsce. Dziekuje

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Mieciu mi chodziło tylko o Sandomierz, zalew Sulejowski i Janów Lub. tam ja podążałem za Tobą ale i tak zawsze dzień wcześniej byłeś i o ten dzień dłużej:)
Chyba wszyscy pracują do piątku włącznie a kto wraca na stare włości
Chyba wszyscy pracują do piątku włącznie a kto wraca na stare włości