PODBESKIDZIE – spotkania regionalne
Możliwe, że w czwartek... możliwe że mi się pomieszało... no to w czwartek czyli jutro
czyli nic nie ustalone, ja nie dam rady jutro ;]
Don't hate me, i'm just an alien....
Szyderca i wywrotowiec :]
In rock we trust
Szyderca i wywrotowiec :]
In rock we trust
Ja dam radę tylko jeśli spota organizujemy w Żywcu
bo mam troszkę rzeczy jutro do załatwienia. To jak, przyjeżdżacie w odwiedziny?
A My zapraszamy do Szkoły Podstawowej nr 18 w Bielsku na 17:00 bo mamy spotkanie w sprawie zakazu parkowania który nam postawili na ulicy pod blokiem i Madzi Mazda i moja Honda poniewierają się gdzieś po osiedlu
Zrobilibyście sztuczny tłok 
A tak poważnie to spotykacie się w Bielsku? Może po spotkaniu w sprawie ograniczania swobody parkowania uda nam się wpaść z Madzią...

A tak poważnie to spotykacie się w Bielsku? Może po spotkaniu w sprawie ograniczania swobody parkowania uda nam się wpaść z Madzią...

- Od: 29 gru 2007, 15:25
- Auto: Było:
Mazda Mx-3 V6 1996r
Honda Accord 1,8VTec Sport 2001r
Jest:
kombi w dieslu czyli Mazda 6 CiTD 2007r.
witam,
Jak spot w b-b to powinienem dac rade wpasc, tylko gdzie? sarni stok jeszcze raz, czy juz bedzie wystarczajaco cieplo na tesco? Na 17 da ktoś radę? tomi? budyn? ;d czy bliżej 18?
Jak o 18 to chyba nie ma sensu pod tesco bo i tak bedzie juz sie ściemniało
pozdr.
PS: ma ktoś rozpuszczalnika troche? ;d potrzebuje coś zmyć... szyba od tego nie zmatowieje co nie?
Jak spot w b-b to powinienem dac rade wpasc, tylko gdzie? sarni stok jeszcze raz, czy juz bedzie wystarczajaco cieplo na tesco? Na 17 da ktoś radę? tomi? budyn? ;d czy bliżej 18?
Jak o 18 to chyba nie ma sensu pod tesco bo i tak bedzie juz sie ściemniało
pozdr.
PS: ma ktoś rozpuszczalnika troche? ;d potrzebuje coś zmyć... szyba od tego nie zmatowieje co nie?
/ Jaro, pozdr.
Kupię osłone silnika (skrzyni) od lewej strony (l. koła)! i prawy przedni chlapacz do Xed6!
323 BestGeneration[*]

Kupię osłone silnika (skrzyni) od lewej strony (l. koła)! i prawy przedni chlapacz do Xed6!
323 BestGeneration[*]

- Od: 7 mar 2008, 14:40
- Auto: JMZ 323 BGT
JMZ X6 V6
jechałeś wczoraj koło mnie?tomi84 napisał(a):tomi84
Jak spot jest dziś w BB to może podjedę na chwilę
Tomi, nie wiem, ja zostaje w B-B jakby co
Wybierzemy się jak będzie cieplej i więcej czasu
Z tego co widze ktoś zostanie, bo nie ma tyle czasu, ale ogólnie jak tam chcecie;]
Czyli o 18 CH Sarni Stok, parking "podziemny", sektor najdalszy od wjazdu (jakby po przekątnej), litera bodajże U czy tam Y
Jakby ktoś chciał wczesniej to moge być koło 17.30, tylko dajcie znać przed 17 czy jechac
Pozdr.
Z tego co widze ktoś zostanie, bo nie ma tyle czasu, ale ogólnie jak tam chcecie;]
Czyli o 18 CH Sarni Stok, parking "podziemny", sektor najdalszy od wjazdu (jakby po przekątnej), litera bodajże U czy tam Y
Jakby ktoś chciał wczesniej to moge być koło 17.30, tylko dajcie znać przed 17 czy jechac
Pozdr.
/ Jaro, pozdr.
323 BestGeneration[*]

323 BestGeneration[*]

- Od: 7 mar 2008, 14:40
- Auto: JMZ 323 BGT
JMZ X6 V6
Matheus napisał(a):jechałeś wczoraj koło mnie?
Tak, właśnie widziałem że coś działasz przy efce

dobra ja jade pod sarni. Tylko autem zastępczym 
Dzięki chłopaki za wczorajszego spota
Choć nie było nas wielu (4 osoby) to było jak zawsze ciekawie.
Dołaczył do nas nowy kolega Ryan swoim Cronosem.
Wpadł też Matheus (szkoda że nie efką) i namawiał YaRQ i mnie na swapy
Były jak zwykle twórcze pogaduchy i przyjemna atmosfera

Choć nie było nas wielu (4 osoby) to było jak zawsze ciekawie.
Dołaczył do nas nowy kolega Ryan swoim Cronosem.
Wpadł też Matheus (szkoda że nie efką) i namawiał YaRQ i mnie na swapy
Były jak zwykle twórcze pogaduchy i przyjemna atmosfera

Kolejny spot przypada na 12Kwiecień, przynajmniej tak wyglada harmonogram. Najlepiej śledź na bieżąco ten wątek a bedziesz wiedział, co gdzie i jakralfik84 napisał(a):Witam.dajcie znac kiedy jakiś spot odwiedził bym takie coś:)i podzielił informacjami o mojej Mazdzie:)
na 12 kwietnia to może uda się ogarnąć mazdę 

Ludziska tak trochę poza harmonogramem, ale gdyby ktoś miał ochotę zawitać do Żywca w niedzielę to jest potrzeba na mini-spota i oczywiście zapraszam wszystkich chętnych 
Jeśli ktoś chce – będzie okazja się podpiąć pod kompa przez OBD-II (może LeeAdama zabierze przejściówkę OBD-I –> OBD-II to wytestujemy również czy ten patent działa
).
Miejsce spotkania do ustalenia – zobaczymy jakie warunki pogodowe nam weekend zaoferuje – ale jako że w końcu należałoby sezon otworzyć, wstępnie spot na świeżym powietrzu czyli zapewne parking pod Amfiteatrem lub mały parking przy Tesco, potem można się przenieść do którejś z lokalnych knajp.
Moja propozycja to godzina 15:00. Kto planuje się pojawić?
Jeśli ktoś chce – będzie okazja się podpiąć pod kompa przez OBD-II (może LeeAdama zabierze przejściówkę OBD-I –> OBD-II to wytestujemy również czy ten patent działa
Miejsce spotkania do ustalenia – zobaczymy jakie warunki pogodowe nam weekend zaoferuje – ale jako że w końcu należałoby sezon otworzyć, wstępnie spot na świeżym powietrzu czyli zapewne parking pod Amfiteatrem lub mały parking przy Tesco, potem można się przenieść do którejś z lokalnych knajp.
Moja propozycja to godzina 15:00. Kto planuje się pojawić?
Witam po małej konsultacji z Mirkiem który zaproponował mi poznanie ekipy z Żywca jestem jak naj bardziej za spotkaniem i poznaniem bliżej grona szczęśliwych posiadaczy Mazdy wszelkiego rodzaju. Dla mnie godzina i miejsce obojętne .